HBO reagoi nopeasti – Kahvikuppi katosi uusimmasta GoT-jaksosta

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 7.5.2019 19:29 Kommentteja (1)

HBO reagoi nopeasti – Kahvikuppi katosi uusimmasta GoT-jaksosta Alkuviikkona internetissä hauskuuttanut uusimmasta Game of Thronesista löytynyt kämmi, on korjattu.
Tarkkasilmäisimmät katsojat huomasivat uusimman Game of Thrones-jakson yhdessä kohtauksessa näkyvän merkkejä nykypäivästä. Kuviin oli unohtunut (tai jätetty) Starbucksin kahvikuppi pöydälle. Internet innostui mokasta ja alkuviikon sosiaalisessa mediassa onkin pyörineet asiaan liittyvät erilaiset meemit.

HBO reagoi myös mokaan ja kertoi lausunnossaan kuviin unohtuneen lattekahvin olleen virhe ja Emilia Clarken esittämän Daeneryksen tilanneen yrttiteetä. Sen jälkeen yhtiö editoi kahvikupin pois jaossa olevasta jaksosta.Internet ei kuitenkaan unohda ja meemi jatkaa elämistään Internetin syövereissä. Virallisista versioista moka on siis kuitenkin jo editoitu pois.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.5.2019 09:34

Toivottavasti korjaavat myös tämän kämmin https://thumbs.gfycat.com/SolidDapperBl..._restricted.gif

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto