EA Access saapuu Playstationille

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 7.5.2019 19:03

EA Access saapuu Playstationille Peliyhtiö Electronic Artsin tilauspalvelu EA Access saapuu vihdoin PlayStation 4:lle.
Palvelun voi tilata PlayStation Storen kautta. Palvelun hinta on 4,99 dollaria kuukaudessa tai 29,99 dollaria vuodessa. Palvelun tilaamalla pääsee käsiksi kohtuullisen kokoiseen kirjastoon EA:n pelejä, pääsee tutustumaan uusin peleihin ennen niiden julkaisua, sekä saa alennusta pelin sisäisistä ostoista sekä kokonaisista peleistä.

Palvelun tilaaja pääsee pelaamaan vielä julkaisemattomia pelejä kymmenen tunnin edestä ennen niiden virallista julkaisupäivää. Lisäksi pelaaja pääsee käsiksi EA:n kirjastoon jo julkaistuista peleistä, josta löytyy useat eriversiot isoista pelisarjoista, kuten FIFA, Battlefield sekä Madden.

Palvelun saapuminen on jälleen yksi esimerkki Sonyn suunnanmuutoksesta. Yhtiö on estänyt EA Accessin saapumisen konsolilleen vuodesta 2014 asti, jolloin se julkaistiin. Sonyn mukaan se ei antanut pelaajille vastinetta rahoilleen aikoinaan. Palvelu ei ole sen jälkeen hirveästi muotoaan muuttanut (eikä hintaa), mutta pelikirjasto on kasvanut kuluneen viiden vuoden aikana. Ehkä se on saanut Sonyn kääntämään päänsä tai sitten syynä on Sonyn muuttunut suhtautuminen, josta esimakua saatiin alku vuodesta yhtiön sallittua eri alustojen välisen pelaamisen muutamalle pelille.Palvelu saapuu Playstationille heinäkuussa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto