YouTube muuttaa suuntaa – Tuo maksulliset sisällöt ilmaiskatseluun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.5.2019 08:47

YouTube muuttaa suuntaa – Tuo maksulliset sisällöt ilmaiskatseluun YouTube on yrittänyt siirtyä ilmaisista videoista kohti maksullisia palveluita monin eri tavoin, muun muassa myymällä maksullisia Originals-sisältöjä. Yhtiön tuottamat videot ovat kuitenkin tulossa maksuttomaan katseluun tänä vuonna.
YouTube Originalsien katselu on aiemmin vaatinut YouTube Premiumin tilaamisen, mikä on kustantanut yhdysvaltalaiselle katsojalle 11,99 dollaria kuukaudessa. Malli ei ilmeisesti toiminut mitenkään erityisen hyvin, sillä jo viime syksynä YouTuben suunnalta viestittiin strategiamuutoksesta, joka toisi maksulliset Originals-sisällöt maksuttomaan katseluun.

Esimerkiksi Karate Kidin tarinaa jatkava Cobra Kai -sarjan kaksi ensimmäistä tutoantokautta on tulossa ilmaiskatseluun. Ensimmäinen kausi on katsottavissa ilmaiseksi elokuun 28. päivästä syyskuun 11. päivään asti, minkä jälkeen YouTube julkaisee toisen tuotantokauden jaksoja ilmaiseksi yhden per viikko. Sarjasta on tekeillä myös kolmas tuotantokausi.Ilmaiskatselu ei kuitenkaan tarkoita sitä, että YouTube tarjoaisi sisältöjä hyvää hyvyyttään katsottavaksi. Sisältöjä rahoitetaan jaksojen yhteyteen istutettavilla mainoksilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto