Spotify pyyhälsi massiivisen 100 miljoonan rajapyykin yli

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 29.4.2019 14:56

Spotify pyyhälsi massiivisen 100 miljoonan rajapyykin yli Suoratoistomusiikin pioneeri Spotify on kasvanut tasaisen tappavaa tahtia vuosikausia. Edes Apple Music ei ole onnistunut huimista panostuksistaan riippumatta nousemaan Spotifyn yli markkinoiden suosituimmaksi musiikkialustaksi.
Yhtiö on kertonut uusimpien talouslukemien yhteydessä, että se on onnistunut vihdoin ylittämään 100 miljoonan maksavan asiakkaan haamurajan. Jo aiemmin Spotify ohitti myös toisen suuren luokan virstanpylvään, sillä kokonaiskuuntelijoiden määrä kasvoi yli 200 miljoonan joulukuussa.

Mainosrahoitteisella mallilla Spotifyä käyttää nyt noin 117 miljoonaa ihmistä.

Loppuvuodesta yhtiö sai käännettyä toimintansa ensimmäistä kertaa plussalle, mutta nyt liikevoitto on jälleen haihtunut. Spotify meni tällä neljänneksellä 142 miljoonaa pakkaselle, joka on kuitenkin parannusta edellisvuoden samaan ajanjaksoon.

Spotifyn pahin kilpailija Apple Music on kasvanut erityisesti Yhdysvalloissa, jossa Apple on panostanut erityisen vahvasti muun muassa jatkuvasti pyörivine televisiomainoskampanjoin. Siellä Apple onkin ohittanut Spotifyn, mutta maailmanlaajuisesti Apple Music on pitkän takamatkan päässä, joskaan Apple ei ole hetkeen kertonut maailmanlaajuisia kuuntelijamääriä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Etsitkö pelattavaa Androidille? Nämä pelit ovat juuri nyt ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan Etsitkö pelattavaa Androidille? Nämä pelit ovat juuri nyt ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan (19.8.2019 20:21)
Google Play -sovelluskaupasta löytyy paljon pelattavaa. Osan peleistä saa itselleen pientä maksua vastaan. Toisinaan näitä maksullisia pelejä saa muutaman päivän ajan ladattua täysin ilmaiseksi, ....
Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin (19.8.2019 17:18)
Xiaomi, Oppo ja Vivo tekevät yhteistyötä ja lisäävät langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin. Ominaisuus tulee toimimaan Xiaomin, Oppon sekä Vivon käyttöliittymällä, ....
Viikon suosituimmat uutiset: Bensaa dieselauton tankkiin - mokasta tuli katastrofi; kännyköitä ryöstävä mies riehuu Lahdessa, ... Viikon suosituimmat uutiset: Bensaa dieselauton tankkiin - mokasta tuli katastrofi; kännyköitä ryöstävä mies riehuu Lahdessa, ... (19.8.2019 15:07)
Viikon 33/2019 suosituimmat uutiset Suomessa HIGH.FI -uutispalvelun tilastojen mukaan.
Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon (19.8.2019 13:21)
Ruotsalainen huonekalujätti Ikean myymillä tavaroilla sisustetaan lukuisa määrä koteja vuosittain, joten yhtiöllä on myös hyvät edellytykset iskeä älykotimarkkinoille. Ikea on jo ottanut ....
Huawei on saamassa Yhdysvalloilta uuden 90 vuorokauden lisäajan Huawei on saamassa Yhdysvalloilta uuden 90 vuorokauden lisäajan (19.8.2019 09:26)
Toukokuussa Huawei sai kuulla huonoja uutisia, kun Yhdysvallat ilmoitti lisäävänsä yhtiön mustalle listalle, minkä seurauksena yhdysvaltalaiset yhtiöt eivät saa enää tehdä yhteistyötä Huawein ....
1 kommentti

Uutisarkisto