AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä kaikki Netflixin toukokuun uutuuselokuvat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 25.4.2019 18:55

Tässä kaikki Netflixin toukokuun uutuuselokuvat Netflixin toukokuun tarjonta on julkaistu, ja se pitää taas sisällään aimo annoksen uutta viihdettä. Suoratoistojätin omia Originals-elokuvia on tarjolla seuraavan kuukauden aikana kaikkiaan 19 kappaletta.
Elokuvia on tulossa useista eri genreistä ja ympäri maailman, joten otetaanpa tarkasteluun mitä tuleman pitää.

Heti kuukauden alkuun julkaistaan dokumenttielokuva Knock Down The House, joka kertoo naisista jotka taistelevat lasikattoa vastaan, ja erityisesti Yhdysvaltain politiikan uudesta tähdestä Alexandia Ocasio-Cortezista. Kuukauden toinen dokumenttielokuva on 17. päivä julkaistava sotareporttereita haastatteleva espanjalainen Morir Para Contar.

Espanjalaisosaamista tosin nähdään myös fiktiivisessä osastossa. Komediat Despite Everything ja Gente que viene y bah ovat myös Espanjasta. Ensimmäinen kertoo neljästä siskoksesta, jotka etsivät geneettisiä perintöjään, toinen puolestaan naisesta, jonka poikaystävä petti sitä kuuluisan TV-reportterin kanssa.

Kansainvälistä väriä löytyy muutenkin kiitettävästi listalta. Malesialaien kauhuelokuva Munafik 2 kertoo muslimiparantajan taistosta islaminvastaisia yliluonnollisia voimia vastaan.

Muihin aasialaistuotantoihin lukeutuu kaksi vahvoista rikollisia vastaan taistelevista naisista kertovaa elokuvaa (intialaisdraama Chopsticks, filippiiniläistoiminta Maria) sekä Koreaan sijoittuvat toimintaelokuva Jo Pil-ho: The Dawning Rage ja trilleri Svaha: The Sixth Finger, joka kertoo kulttiin liittyvästä murhasta.

Muuta kansalainvälistä Originals-sisältöä tarjoavat, saksalainen draama naisen seksuaalisen väkivallasta selviytymisestä, Alles ist gut, romanttinen ranskalaistrilleri Shéhérazade, jossa 17-vuotias miehenalku tapaa elokuvan nimeä kantavan prostituoidun, Chileen ja Argentiinaan sijoittuva dramedia Dry Martina sekä meksikolainen lyhytelokuva A Tale of Two Kitchens.

Perinteisempää Hollywood-viihdettä puolestaan ovat ensi kuussa Zac Efronin ja Lily Collinsin tähdittämä massamurhaaja Ted Bundystä ja hänen Liz-tyttöystävästä kertova Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ja SNL-näyttelijöillä tähditetty komedia Wine Country.

Muita amerikkalaistuotantoja ovat teinikomedia The Last Summer, koko perheen elokuva Good Sam, teinidraama See You Yesterday, sci-fi-elokuva Rim of the World, psykologinen trilleri The Perfection, romanttinen komedia Always Be My Maybe sekä vielä tuntematon Joy.

Komediasisällöstä pitävät huolen Wanda Sykesin stand-up-spesiaali Wanda Sykes: Not Normal sekä tähtiä vilisevä Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate.

Katsottavaa siis taatusti riittää taas ensi kuussakin. Tässä vielä lista kaikista ensi kuun Originals-elokuvista julkaisujärjestyksessä:Löydät myös Netflixiin saapuneet uudet elokuvat, riippumatta niiden tuottajasta, joka päivä osoitteesta high.fi/netflix-uudet.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Tätä Huawein Android-lisenssin poisto tarkoittaa: Miljoonat sovellukset lakkaavat toimimasta, tietoturva rapautuu, Chrome poistuu, Gmail poistuu, ... Tätä Huawein Android-lisenssin poisto tarkoittaa: Miljoonat sovellukset lakkaavat toimimasta, tietoturva rapautuu, Chrome poistuu, Gmail poistuu, ... (20.5.2019 12:32)
Googlen eilinen päätös poistaa Huawein Android-lisenssi vaikuttaa Huawein tuleviin malleihin radikaalisti. Vaikka Huawei voikin kiertää rajoituksia monin tavoin, on yhtiön laitteiden käytettävyys ....
1 kommentti
Huawein puhelinten ja tietokoneiden valmistus saattaa pysähtyä kuin seinään - Broadcom, Intel ja Qualcomm lopettivat piirien toimitukset Huawein puhelinten ja tietokoneiden valmistus saattaa pysähtyä kuin seinään - Broadcom, Intel ja Qualcomm lopettivat piirien toimitukset (20.5.2019 11:15)
Huawei sai iskun vasten kasvoja eilen, kun Google poisti yhtiön Android-lisenssin. Nyt lunta on tullut tupaan myös toisella tavalla, kun yhdysvaltalaiset piirivalmistajat, Intel, Qualcomm ja ....
Hittiräiskintäpeli Call of Duty julkaistaan älypuhelimille Hittiräiskintäpeli Call of Duty julkaistaan älypuhelimille (20.5.2019 05:58)
PC:llä huippusuosioon noussut räisikintäpelisarja Call of Duty tekee tuloa mobiililaitteisiin. Activision on avannut ennakkorekisteröitymisen julkaistavalle Call of Duty: Mobile -pelille. ....
Miten käy nykyisten Huawei-puhelimien? Google Play -sovelluskauppa toimii edelleen Miten käy nykyisten Huawei-puhelimien? Google Play -sovelluskauppa toimii edelleen (20.5.2019 05:47)
Kiinan ja Yhdysvaltojen käydessä ankaraa kauppapoliittista taistelua, Huawei on joutunut rintamalinjojen väliin pahemman kerran. Yhdysvallat on yrittänyt estää Huawein matkapuhelinverkkoteknologian ....
1 kommentti
Reuters: Google lopettaa Android-yhteistyön Huawein (ja Honorin) kanssa - estää pääsyn Gmailiin ja Play -kauppaan Reuters: Google lopettaa Android-yhteistyön Huawein (ja Honorin) kanssa - estää pääsyn Gmailiin ja Play -kauppaan (19.5.2019 21:56)
Google on keskeyttänyt kaiken yhteistyön Huawein kanssa. Keskeytys koskee kaikkia laitteita ja ohjelmistoja, jotka eivät kuulu avoimen lähdekoodin alaisuuteen. Päätöksen suorin ja välittömin ....
8 kommenttia

Uutisarkisto