AfterDawn: IT-alan uutiset

Chromesta julkaistiin uusi versio!

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.4.2019 11:03 Kommentteja (2)

Chromesta julkaistiin uusi versio! Google on julkaissut suositusta Chrome-verkkoselaimesta version 74. Uusi selain on saatavilla kaikille merkittävimmille ohjelmistoalustoille: Windowsille, macOS:lle, Linuxille, Androidille ja iOS:lle. Selain on saatavilla sovelluskaupoista ja osoitteesta google.com/chrome.
Käyttäjälle päin näkyviä merkittäviä muutoksia uusin versio ei valitettavasti sisällä, mutta iloisia uutisia on kuitenkin luvassa niille, joille puhelin aiheuttaa herkästi matkapahoinvointia. Chromesta voi nimittäin kytkeä kaikki animaatiot pois päältä, jolloin efektit ja siirtymät eivät enää ärsytä sisäkorvaa arjessasi. Asetus löytyy helppokäyttötoiminnoista (Accessibility).

Mobiiliselaimen stabiiliutta ja suorituskykyä on myös parannettu. Google nimesi myös Data Saver -tilan Lite Modeksi. Kehittäjille tarkoitettuja uusia ominaisuuksia käydään läpi alla olevalla videolla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.4.2019 12:11

Kommentti

226.4.2019 20:34

Olihan tässä näkyvä Windows 10 Dark Mode -tuki

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto