Päivän diili: Netgearin WLAN-reititin, alle kympillä!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 23.4.2019 15:55

Päivän diili: Netgearin WLAN-reititin, alle kympillä! Päivän diilinä sattui silmiimme tänään varsin reilu tarjous Netgearin reitittimestä, joka irtoaisi nyt alle kympillä. Normaalisti reitittimellä on hintaa päälle 30 euroa, joten alennusprosentteja on tarjolla 68%.
Kyseinen reititin on mallia Netgear WNR2000 v2 ja se tarjoaa seuraavat ominaisuudet:
  • 4 kappaletta LAN-portteja (10/100Mbps)
  • 2,4 GHz taajuuden WLAN, 802.11n

Gigaista langallista lähiverkkoa reititin ei siis tarjoa, mutta langattoman verkon jakoon reititin vaikuttaa varsin pätevältä. Ja kyllähän 100Mbps riittää langalliseenkin käyttöön valtaosassa kodeista. Tarjouksen löydät täältä:

Netgear WNR2000 v2, alle 10 eurolla

Kuten tavallista, tarjous vain osui silmiimme, emmekä tiedä jälleenmyyjän varastosaldoa tai sitä, kauanko tarjous on voimassa. Joten kannattaa toimia nopeasti, jos tuote kiinnostaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto