Päivän diili: Sony PlayStation Classic -retrokonsoli -27%

Kirjoittaja AfterDawn @ 30.3.2019 16:32

Päivän diili: Sony PlayStation Classic -retrokonsoli -27% Tämän päivän ddiilin avulla pääset takaisin kenties lapsuutesi muistoihin 90-luvulle. Sonyn alkuperäisen PlayStation konsolin innoittama retrokonsoli PlayStation Classic on nyt tarjolla 27% alennuksella.
Paketissa sisältää konsolin, kaksi ohjainta sekä tarvittavat kaapelit (USB+HDMI). Konsolista löytyy kaikkiaan 20 esiladattua peliä, joihin lukeutuu mm. Destruction Derby, Final Fantasy VII ja Grand Theft Auto.

Normaalisti hinta huitelee yli viidessä kympissä, mutta nyt useammasta kaupasta laitetta saa 39,90 euron hintaan. Katsasta diili täältä:

Sony PlayStation Classic 39,90 e

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto