AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft ja Google samoilla apajilla – xCloud tulee julkiseen testiin tänä vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.3.2019 14:17

Microsoft ja Google samoilla apajilla – xCloud tulee julkiseen testiin tänä vuonna

Google pääsi juuri herkuttelemaan sillä, että se paljastaa GDC:ssä jotakin uutta ja mullistavaa pelaamisen saralla, mutta Microsoft vetää mattoa sen alta. Googlen odotetaan esittelevän pelien suoratoistopalvelun GDC:ssä, joten Microsoft päätti antaa nyt jo esimakua sen kilpailevasta xCloud-suoratoistopalvelusta.
Kehitteillä olevan xCloud-pilvipelipalvelun avulla Microsoft aikoo tuoda huipputason pelitarjonnan kaikille laitteille. Pilvipelipalvelu toimisi Xboxin lisäksi myös PC:llä ja mobiililaitteilla, kuten tableteilla tai älypuhelimilla. Palvelun tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole kerrottu, mutta palvelun odotetaan menevän julkiseen testaukseen vielä tämän vuoden aikana.

Microsoft demonstroi xCloudin toimintaa Inside Xbox -tapahtumassa, missä pelattiin Microsoftin Azure-palvelimen suorittamaa Forza Horizon 4 -peliä Android-puhelimella, johon oli kiinnitetty Xbox-peliohjain.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto