AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen AR-lasien tuotanto voi alkaa jo tänä vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.3.2019 08:33

Applen AR-lasien tuotanto voi alkaa jo tänä vuonna

Applen hologrammilasien eli laajennettua todellisuutta hyödyntävien lasien julkaisu voi koittaa yllättävän pian. Analyytikko Ming-Chi Kuon mukaan Apple saattaa parhaimmillaan aloittaa lasien tuotannon jo tämän vuoden lopulla.
Kuon esittämä aikaikkuna tuotannon aloittamiselle on kuitenkin varsin lavea. Se alkaa tämän vuoden viimeisestä kvartaalista ja ulottuu aina vuoden 2020 toiselle kvartaalille. Toisin sanoen tuotanto saattaa alkaa vasta vuoden 2020 kesäkuussa. Vaikuttaisi kuitenkin joka tapauksessa siltä, että Apple voisi olla valmis tuomaan lasit myyntiin vuoden 2020 aikana.

Kuon näkemyksen mukaan Applen AR-lasit olisivat riippuvaisia iPhonesta, jossa kaikki ohjelmasuoritukset ja grafiikkojen piirto tapahtuisi. Tieto siirtyy joko johtoja pitkin tai langattomasti laseihin, jotka lähinnä vain esittävät grafiikkaa ja ottavat vastaan käyttäjänkomentoja.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto