AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen AirPlay 2 -tuki tulossa muihinkin uusiin älytelevisioihin?

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.1.2019 14:10

Applen AirPlay 2 -tuki tulossa muihinkin uusiin älytelevisioihin? Samsungilta kuultiin tänään yllätysuutinen, kun yhtiön viime ja tämän vuoden älytelevisiot ovat saamassa tuen Applen iTunes-videokaupalle ja AirPlay 2 -suoratoistotekniikalle. Samsung on saamassa kuitenkin kilpailijoita.
Apple on nimittäin päivittänyt verkkosivujaan lisäämällä maininnan, että johtavat televisiovalmistajat tulevat tukemaan AirPlay 2:ta. Samsungin älytelevisiot eivät ole siis ainoita, joihin voi tulevaisuudessa lähettää iPhonessa tai iPadissa toistuvan videon. Videoiden lisäksi iOS- ja Mac-laitteista televisioon voi lähettää esimerkiksi musiikkia. Ainakin LG:n uudet älytelevisiot saanevat tuen jollakin aikavälillä.

AirPlay 2:n ansiosta iPhonea voi myös käyttää television kaukosäätimenä. Kun AirPlay on aktiivinen, iPhonen lukitusnäytölle ilmestyy hallintapainikkeet, joilla voi säätää esimerkiksi television äänenvoimakkuutta tai kelata videota eteenpäin. Lisäksi iPhonen omistajat voivat esimerkiksi käskeä Siriä käynnistämään tietyn elokuvan tai TV-sarjan haluttuun televisioon.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto