AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen AirPlay 2 -tuki tulossa muihinkin uusiin älytelevisioihin?

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 7.1.2019 14:10

Applen AirPlay 2 -tuki tulossa muihinkin uusiin älytelevisioihin? Samsungilta kuultiin tänään yllätysuutinen, kun yhtiön viime ja tämän vuoden älytelevisiot ovat saamassa tuen Applen iTunes-videokaupalle ja AirPlay 2 -suoratoistotekniikalle. Samsung on saamassa kuitenkin kilpailijoita.
Apple on nimittäin päivittänyt verkkosivujaan lisäämällä maininnan, että johtavat televisiovalmistajat tulevat tukemaan AirPlay 2:ta. Samsungin älytelevisiot eivät ole siis ainoita, joihin voi tulevaisuudessa lähettää iPhonessa tai iPadissa toistuvan videon. Videoiden lisäksi iOS- ja Mac-laitteista televisioon voi lähettää esimerkiksi musiikkia. Ainakin LG:n uudet älytelevisiot saanevat tuen jollakin aikavälillä.

AirPlay 2:n ansiosta iPhonea voi myös käyttää television kaukosäätimenä. Kun AirPlay on aktiivinen, iPhonen lukitusnäytölle ilmestyy hallintapainikkeet, joilla voi säätää esimerkiksi television äänenvoimakkuutta tai kelata videota eteenpäin. Lisäksi iPhonen omistajat voivat esimerkiksi käskeä Siriä käynnistämään tietyn elokuvan tai TV-sarjan haluttuun televisioon.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... (19.1.2019 11:50)
Vanhemmalle läppärille tai pöytäkoneelle saa kummasti lisää käyttövuosia, kun vaihtaa tietokoneen kovalevyn tilalle SSD-levyn. Jopa hitaimmatkin SSD-levyt päivittävät käytännössä kaikki kovalevyt ....
Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto (19.1.2019 11:05)
Älypuhelinmerkkien yllätyksiä jo vuosia murskannut Evan Blass (@evleaks) on iskenyt jälleen julkaisemalla lehdistökuvan Samsungin Galaxy S10 -mallistosta. Kuten on jo vähän aikaa ollut puhetta, ....
3 kommenttia
Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu (19.1.2019 10:34)
Suoratoistopalvelu Spotify on kokeilemassa mahdollisuuksiaan laitemarkkinoilla, kertoo brittiläinen talousjulkaisu Financial Times. Myöhemmin tänä vuonna ruotsalaisyhtiö aikoo nimittäin esitellä ....
Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen (18.1.2019 21:36)
Microsoft on virallisesti kuopannut myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän ja kehottaa käyttäjiä vaihtamaan muihin käyttöjärjestelmiin ennen tuen loppumista joulukuussa 2019.
10 kommenttia
Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan (18.1.2019 14:29)
Kerroimme aiemmin tällä viikolla Microsoftin aikomuksesta erottaa Windows 10:n hakupalkki ja Cortana toisistaan. Ohjelmistojätti näyttää uudistavan Cortanan ympärille rakennettavaa liiketoimintastrategiaa ....

Uutisarkisto