Päivän diili: Nintendon molemmat retrokonsolit reippaassa alennuksessa - valmistus loppuu pian

Kirjoittaja AfterDawn @ 4.1.2019 22:02

Päivän diili: Nintendon molemmat retrokonsolit reippaassa alennuksessa - valmistus loppuu pian Nintendo on kertonut lopettavansa pian sekä NES Classic että SNES Classic -retrokonsoleiden valmistuksen, pistäen pisteen yhdelle aikakaudelle. Yhtiö on myös kertonut, että vastaavia vanhojen Nintendo-konsoleiden uudelleenlämmittelyjä ei ole tulossa lähitulevaisuudessa.
Nyt molemmat konsolit ovat tarjouksessa kotimaisissa verkkokaupoissa: NES Classic lähtee nyt omaksi alle 50 eurolla ja sen isoveli, SNES Classic, alle 70 eurolla.

Molemmat konsolit ovat siis Nintendon omaa tuotantoa ja sisältävät kasan tunnetuimpia aikakautensa pelejä esiasennettuna konsolille.

Mikäli nostalgiapläjäys kiinnostaa, tarjoukset löytyvät täältä:

Nintendo NES ClassicNintendo SNES Classic

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto