AfterDawn: IT-alan uutiset

Nämä ovat vuoden 2018 suosituimmat piraattisivustot

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.12.2018 18:01

Nämä ovat vuoden 2018 suosituimmat piraattisivustot Vanhoja ja legendaarisia torrent-sivustoja on kadonnut vuosien saatossa tekijänoikeuskysymysten takia, mutta samalla uusia on syntynyt kuin sieniä sateella. Osa alkuperäisistä sivustoista on tuhoutunut, mutta niiden brändiä pidetään enemmän tai vähemmän epävirallisesti edelleen elossa.
Tämä käy hyvin ilmi TorrentFreakin kokoamasta listasta, johon on koottu tämän vuoden suosituimmat BitTorrent-sivustot. Lähteenä on käytetty web-liikennettä analysoivan Alexan tietoja.

Kaikkein suosituin sivusto on värikkäästä historiastaan tunnettu The Pirate Bay, jonka verkko-osoite on aikojen saatossa vaihtunut tiuhaan tahtiin, mutta se operoi nykyisin alkuperäisen .org-domainin alaisuudessa. Vanhempiin suosittuihin sivustoihin kuuluu myös 1337x, joka on kasvanut erityisesti KickAssTorrentin häviämisen jälkeen. Suositun YIFY/YTS-julkaisuryhmän nimeä ylläpitävä YTS.am kuuluu niin ikään suosituimpiin bittorrent-sivustoihin.

  1. The Pirate Bay
  2. RARBG
  3. 1337x
  4. Torrentz2
  5. YTS.am
  6. EZTV.ag
  7. Limetorrents
  8. NYAA.si
  9. Torrents.me
  10. Zooqle

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto