AfterDawn: IT-alan uutiset

Webcamit tulevat taas? Microsoftilta tulossa 4K-kamera ensi vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.12.2018 12:45

Webcamit tulevat taas? Microsoftilta tulossa 4K-kamera ensi vuonna Vaikka yhteen jos toiseenkin laitteeseen on ilmestynyt etukamera, niin erikseen myytäville web-kameroille on edelleen kysyntää. Näin uskotaan ainakin Microsoftilla, joka Thurrott.comin mukaan aikoisi esitellä webcamin ensi vuonna.
Kehitteillä olevan webcamin kuvanlaatu on ajantasalla, sillä kamera kykenee kuvaamaan videota 4K-tarkkuudella. Lisäksi se tukee Windows Hello -kasvojentunnistustekniikkaa, joten kameran avulla voi kirjautua tietokoneelle ilman salasanojen kirjoittamista. Kamera on yhteensopiva myös Xbox Onen kanssa.

Xbox One -pelaajia kamera saattaa kiinnostaa, koska se mahdollistaa Kinect-tyyppisen ohjaamisen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto