AfterDawn: IT-alan uutiset

Doom täyttää 25 vuotta – Pelin luojalta tulossa uusi Doom-modi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.12.2018 16:14

Doom täyttää 25 vuotta – Pelin luojalta tulossa uusi Doom-modi

Id Software -peliyhtiön perustajiin ja Doom-pelisarjan alkuperäisiin suunnittelijoihin kuuluva John Romero on esitellyt Doomin 25-vuotissyntymäpäivän kunniaksi (Doom tuli myyntiin 10. joulukuuta 1993) epävirallisen – mutta henkisen – seuraajan Doom 4:lle. Uusi Sigil-modin fanipaketin ennakkomyynti alkaa aivan pian ja päättyy jouluaattona. Saataville se tulee ensi vuoden alussa.
Megawadiksi kuvailtu Sigil sisältää yhdeksän yksinpelitasoa ja yhdeksän deathmatch-moninpelitasoa. Termi "megawad" juontaa juurensa alkuperäisen Doom-pelin sisältämistä .wad-formaatin tiedostoista. Pelin modit olivat myös .wad-muotoisia. Nostalgian lisäämiseksi Sigil-fanipaketin pelitiedostot toimitetaan levykkeen muotoisessa USB-muistissa.

Itse modi tulee olemaan ilmainen, mutta helmikuussa ilmestyvät fanipaketit maksavat versiosta riippuen 39,99 (Standard Edition) tai 166 dollaria (Beast Box). Sigil on ennakkotilattavissa LimitedRunGames.comissa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Doom Doom 3 Sigil
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto