Päivän diili: Retrokonsoli Sega Mega Drive Flashback HD - alle 30 euroa!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 4.12.2018 13:32

Päivän diili: Retrokonsoli Sega Mega Drive Flashback HD - alle 30 euroa! Päivän tarjouslöytönä nostamme esiin yhden viime vuosien retrokonsoleiden uusioversioista, Sega Mega Drive Flashback HD:n. Kyseinen konsoli on siis legendaarisen Sega Mega Drive -pelikonsolin uusiopainos, joka tuo vanhat Segan pelit tarjolle 720p -teräväpiirrollla ja HDMI-liitännällä.
Konsoli julkaistiin vuonna 2017 ja sitä on myyty Suomessa reilulla 70 eurolla, mutta nyt sitä löytyy tarjouksesta todella huokeaan 29 euron hintaan. Konsoli eroaa monista muista retrokonsoleista siinä, että se sisältää myös toimivan pelikasettiportin, jonka kautta myös vanhat, alkuperäiset Mega Driven pelit toimivat konsolissa suoraan.

Konsoli sisältää kaiken kaikkiaan 85 peliä, osa Mega Drivelle julkaistuja, osa Sega Master Systemille julkaistuja ja osa Sega Game Gear -käsikonsolille julkaistuja. Konsolin mukana tulee kaksi langatonta ohjainta. Ja kyllä, totta kai konsolin mukana tulevat mm. legendaariset Sonic ja Mortal Kombat -pelit.Emme tiedä paljonko jälleenmyyjällä varastoa on, joten kannattaa toimia nopeasti. Tarjouksen löydät täältä:

Sega Mega Drive Flashback HD, alkaen 29e

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto