AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation Classic tuli myyntiin tänään – Sisältää 20 peliä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.12.2018 12:16

PlayStation Classic tuli myyntiin tänään – Sisältää 20 peliä PlayStation Classic -pelikonsolin myynti alkaa tänään. Minikonsolilla juhlistetaan alkuperäisen PlayStation-konsolin julkaisua, joka koitti samana päivänä 24 vuotta sitten. konista harmaata ulkoasua tarkkaan jäljittelevä PlayStation Classic sisältää 2 peliohjainta ja 20 esiasennettua peliä.
Vanhoja konsoleita jäljittelevät minikonsolit ovat olleet jonkinlainen trendi siitä lähtien kun Nintendo toi myyntiin NES Classicin. Sittemmin Nintendo toi myyntiin SNESiin perustuvan miniatyyrin. SEGA- ja Atari-tuotenimilläkin myydään uudelleen lämmitettyjä klassikkokonsoleita. Sonyn markkinointiosastollakin on herätty siis trendiin, joka tarjoaa oivan tilaisuuden tutustuttaa uudet pelaajasukupolvet vanhoihin klassikkopeleihin.

PlayStation Classicista löytyy 20 valmiiksi asennettua peliä, jotka olemme listanneet täällä.

PlayStation Classic maksaa Suomessa 119 euroa (tarkista päivän hinta hintavertailusta).

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto