Legendaarinen pelisivusto lopettaa pian toimintansa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 26.11.2018 09:10

Legendaarinen pelisivusto lopettaa pian toimintansa Suomalaisten kahlatessa verkossa Black Friday -tarjouksia, suomalaisella Aapeli.com-pelisivustolla oli kerrottavanaan surullisia uutisia. Palvelu aikoo lopettaa toimintansa ensi vuoden alussa.
Aapeli.com on tuttu nuoruuttaan 2000-luvun alussa eläneiden nettiniiloille. Sivustolla pelattiin ahkerasti kasipalloa, minigolfia ja tykkipeliä. Nämä pelit ovat häviämässä verkosta ensi vuoden alussa. Tarkemmin sanottuna Aapelin pelit ovat toiminnassa 7. tammikuuta 2019 saakka. Aapelin selainpelit ovat Java- tai Flash-pohjaisia.

Sivusto perustettiin vuonna 2002 eli melko pian Peliplaneetta.netin jälkeen. Peliplaneetta.net suljettiin vuonna 2014.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto