Vuoden 2018 parhaimmat Black Friday -tarjoukset

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.11.2018 13:36

Black Friday -kampanja alkoi – Täältä löydät kootusti parhaimmat tarjoukset Monet kaupat alentavat hintojaan Black Fridayna eli marraskuun 23. päivänä. Muutamat jälleenmyyjät eivät ole kuitenkaan malttaneet pysyä housuissaan, vaan kulutusjuhlaan on ampaistu jo nyt viikon kestävillä "Black Week" -tarjouksilla.
Käynnissä olevia Black Friday- tai Black Week -tarjouksia kannattaa käydä selailemassa Hintaopas.fi-verkkosivustolla. Sivusto seuraa 800 verkkokaupan hintoja ja ottaa käynnissä olevat tarjoukset huomioon. Tuotteita löytyy laidasta laitaan ja tarjoustuotteiden hakua voi kohdentaa haluamaansa kategoriaan.

Kategorioihin pääset myös klikkaamalla seuraavia linkkejä:
  1. Puhelimet
  2. Tietokoneet ja tarvikkeet
  3. Valokuva ja Video
  4. Pelit & Pelikoneet

Viikon kestävissä tarjouskampanjoissa hankaluutena on tietysti se, että koskaan ei tiedä milloin kannattaa tarttua tarjoukseen. Huomenna voi tulla joltakin muulta liikkeeltä parempi tarjous. Jos parempaa jää odottamaan, käy kuitenkin herkästi niin, että jää kokonaan ilman.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto