AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotify tuo Connectin ilmaiskäyttöön

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 8.11.2018 19:44

Spotify tuo Connectin ilmaiskäyttöön Spotify on uudistanut sen Connect-toimintoa tuomalla sen vihdoin myös musiikkipalvelusta maksamattomien käyttöön, kertoo The Verge. Spotify Connect tarjoaa tavan toistaa musiikkia toisella laitteella.
Spotify Connectin avulla käyttäjä pystyy siirtämään musiikin toiston Spotifyä käyttävästä laitteesta helposti toiseen laitteeseen, joka käyttää samaa WiFi-verkkoa. Etälaite voi olla esimerkiksi pelikonsoli, tabletti, PC tai älykaiutin.

Connect-yhteyden jälkeenkin musiikkia voi edelleen ohjata alkuperäisen laitteen sovelluksesta.

Aiemmin toiminto on vaatinut Spotify Premium -tilauksen, mutta jatkossa toiminnosta pääsee nauttimaan myös ilmaisversion käyttäjä. Tämä tosin vaatii, että laitevalmistajat päivittävät uuteen kehittäjärajapintaan.

Tämä ei tietysti poista mainoksia, joten ne siirtyvät aivan samalla tavalla toistavaan laitteeseen, ja muut rajoitukset pätevät myös.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto