AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotify tuo Connectin ilmaiskäyttöön

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 8.11.2018 19:44

Spotify tuo Connectin ilmaiskäyttöön Spotify on uudistanut sen Connect-toimintoa tuomalla sen vihdoin myös musiikkipalvelusta maksamattomien käyttöön, kertoo The Verge. Spotify Connect tarjoaa tavan toistaa musiikkia toisella laitteella.
Spotify Connectin avulla käyttäjä pystyy siirtämään musiikin toiston Spotifyä käyttävästä laitteesta helposti toiseen laitteeseen, joka käyttää samaa WiFi-verkkoa. Etälaite voi olla esimerkiksi pelikonsoli, tabletti, PC tai älykaiutin.

Connect-yhteyden jälkeenkin musiikkia voi edelleen ohjata alkuperäisen laitteen sovelluksesta.

Aiemmin toiminto on vaatinut Spotify Premium -tilauksen, mutta jatkossa toiminnosta pääsee nauttimaan myös ilmaisversion käyttäjä. Tämä tosin vaatii, että laitevalmistajat päivittävät uuteen kehittäjärajapintaan.

Tämä ei tietysti poista mainoksia, joten ne siirtyvät aivan samalla tavalla toistavaan laitteeseen, ja muut rajoitukset pätevät myös.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto