AfterDawn: IT-alan uutiset

Imuriyhtiö perustaa sähköautotehtaan Singaporeen

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 23.10.2018 11:53

Imuriyhtiö perustaa sähköautotehtaan Singaporeen Kodinkoneistaan tunnettu Dyson kertoi vuonna 2017 aikeistaan laajentua sähköautomarkkinoille. Nyt suunnitelmissa on otettu ensimmäinen iso askel eteenpäin, sillä yhtiön hallitus on päättänyt rakentaa oman sähköautojen kokoonpanolaitoksen Singaporeen.
Dysonin tavoitteena on aloittaa autotehtaan rakentaminen tämän vuoden joulukuussa ja tuotantokunnossa sen pitäisi olla vuonna 2020. Mikäli yhtiön suunnitelmiin ei tule ylimääräisiä viivästyksiä, voidaan ensimmäinen Dyson-merkkinen sähköauto tuoda markkinoille vuonna 2021. Yhtiön perustaneen James Dysonin mukaan yhtiö aikoo lanseerata täysin uudenlaisen sähköauton.

Ensimmäiseksi markkinoille tulee todennäköisesti high-end-markkinoille tarkoitettu ajoneuvo ja myöhemmässä vaiheessa Dyson lähtee massamarkkinoille hieman edullisemmilla autoilla. Koska Dysonilla ei ole ennestään kokemusta sähköautoista, joutuu yhtiö kokoamaan oman tiimin alusta lähtien itse. Käynnissä onkin yli 300 insinöörin rekrytoinnit Hullavingtonin tutkimuskeskukseen.

Tägit: sähköauto Dyson
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto