AfterDawn: IT-alan uutiset

Fortniten kehittäjä osti suomalaisen peliyhtiön

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.10.2018 14:40

Fortniten kehittäjä osti suomalaisen peliyhtiön Tämän vuoden mobiilipelihitin, Fortniten, kehittänyt Epic Games on ostanut suomalaisen peliteknologiayhtiö Kamun, jonka huijauksen estävää tekniikkaa hyödynnetään edellä mainitussa Fortnite-pelissä.
Helsingissä toimiva Kamu ei kehitä itse pelejä, vaan se kehittää suojausmenetelmiä pelistudioiden tarpeisiin. Kamun kehittämää Easy Anti-Cheat -huijauksenestoa hyödynnetään useissa peleissä – taustalla toimivalla teknologialla on itse asiassa jopa 100 miljoonaa PC-käyttäjää. Easy Anti-Cheat kehitettiin alun perin Counter‑Strike 1.6:lle liigojen ja turnausten käyttöön.

Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeneyn mukaan Kamun kehittämät teknologiat ovat Fortniten pelikokemuksen ytimessä, sillä sen ansiosta pelistä on saatu kehitettyä kaikkien kannalta mahdollisimman tasapuolinen.

Yrityskaupan kautta Epic Gamesin odotetaan laajentavan läsnäoloaan Suomessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto