Microsoft paljasti Project xCloudin – Pilvipelipalvelun testaus alkaa ensi vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.10.2018 17:21

Microsoft paljasti Project xCloudin – Pilvipelipalvelun testaus alkaa ensi vuonna Tämän vuoden E3-messuilla Microsoft kertoi kehittävänsä pilvipelipalvelua, joka mahdollistaisi Xbox-pelien pelamisen millä tahansa laitteella. Nyt tämä Project xCloud -palvelu on esitelty virallisesti suurelle yleisölle.
Microsoftin mukaan se aikoo aloittaa pilvipelipalvelun julkisen testaamisen ensi vuoden alussa. Prototyyppivaiheessa palvelua on testattu 10 Mbps:n yhteysnopeudella, mutta vaatimukset voivat muuttua tästä vielä paljonkin. Palvelun runkona käytetään Microsoftin nykyisiä Azure-konesaleja, joihin lisätään Xbox-konsoleista räätälöityjä palvelinkoneita, jotka laskevat grafiikat etäpelaajien ruuduille.

Palvelua on testattu niin konsoleilla, tietokoneilla kuin älypuhelimillakin. Tiedonsiirron viiveajat pyritään pitämään niin alhaisina, että hektisten taistelupelienkin pelaaminen 4G-verkossa onnistuu. Pelejä on mahdollista pelata Xboxin langattomalla Bluetooth-ohjaimella tai vaihtoehtoisesti laitteen kosketusnäytön kautta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto