Skype on pakko päivittää – Microsoft aloittaa päivitykset pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.9.2018 07:25

Skype on pakko päivittää – Microsoft aloittaa päivitykset pian Vanhojen ohjelmistoversioiden käyttäjät ovat tuottaneet Microsoftille ongelmia monasti ja samojen haasteiden edessä se on Skypenkin kanssa. Ratkaistaakseen vanhojen ohjelmien aiheuttaman painotaakan, Microsoft on päättänyt lopettaa Skype 7.0:n tuen ja pakottaa käyttäjät uuteen 8.0-versioon.
Microsoft sai paljon kuraan niskaansa pakottaessaan Windows-käyttäjiä päivittämään Windows 10:een, mikä saattoi sekottaa yrittäjien ja yksityishenkilöiden töitä. Skypen kohdalla riskiä suuriin vahinkoihin ei kuitenkaan ole, mutta ongelmien välttämiseksi pakkopäivitykset tulevat Skypen käyttäjille asteittain. Päivitysten jakelu desktop-koneille alkaa marraskuun 1. päivä.

Mobiililaitteet pakotetaan uuteen Skype-versioon 15. marraskuuta alkaen.

Syy pakkopäivitykselle on ilmeinen: Microsoft on modernisoinut Skypen arkkitehtuuria ja jotta kehitystyö ilman vanhaa taakkaa saadaan käyntiin, pitää käyttäjäkunta siirtää uuteen arkkitehtuuriin. Lisätietoa käytännön muutoksista löytyy tämän linkin takaa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö (17.6.2019 05:40)
Yhdysvaltojen asettamat pakotteet Huaweita vastaan voivat kirpaista pahemman kerran. Bloombergin tietojen mukaan Huawei odottaa sen kansainvälisen älypuhelinmyynnin laskevan peräti 40–60 prosentilla ....
Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli (16.6.2019 17:40)
Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS voi olla ratkaisu Huawein käyttöjärjestelmäongelmaan, joka syntyi kun Google joutui katkaisemaan siteensä kiinalaisyhtiön kanssa. Huaweilla on käytännössä ....
1 kommentti
Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta (16.6.2019 10:25)
Supercellin näyttää onnistuneen erinomaisesti uusimman pelin lanseerauksessa. Sovellusanalytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin keräämien tietojen perusteella viime jouluna julkaistu Brawl ....
Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen (16.6.2019 08:59)
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja ....
Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa (15.6.2019 19:10)
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville. ....

Uutisarkisto