Fortniten uusin päivitys toi uuden kranaatin

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 18.9.2018 15:22

Fortniten uusin päivitys toi uuden kranaatin Fortniten uusin päivitys tuo pelaajille parannellun version rakennuskranaatti Port-a-Fortista.
Fortniten viides kausi lähenee loppuaan, joten ennen seuraavaa isoa päivitystä eli kuudennen kauden alkua Fortniten viikoittaiset päivitykset eivät sisällä enää suuria muutoksia. Tämän viikon päivityksessä Epic Games esittelee uuden kranaatin, jonka toiminta mekanismi on tuttu jo pelaajille. Port-a-Fortress on jo pelistä löytyvän Port-a-Fortin ns. "isoveli". Kranaatista rakentuu maahan osuessaan silmänräpäyksessä linnake, jota pelaaja voi hyödyntää taistelussaan muita pelaajia vastaan. Erona Port-a-Fortiin kranaatista rakentuva linnake on massiivisemman kokoinen ja siten vaikeammin alas ammuttavissa. Uusi kranaatti on harvinaisuudeltaan Legendary (kultainen), kun taas Port-a-Fort on Rare (sininen)


Muita v5.41-päivityksessä esiteltyjä muutoksia ovat Spiky Stadium, joka on myös rakennuskranaatti, mutta käytössä vain Fortniten hiekkalaatikkotilassa (Playground). Kranaatista rakentuu 7x11 kokoinen stadion joka on vuorattu Damage Trapeillä sekä Bouncereilla, jossa pelaajat voivat pelata omia pienpelejään.Päivitys tuo myös pienen, mutta toivotun muutoksen konsolipelaajille. Rakennetun palasen editoiminen onnistuu jatkossa nopeammin, kun editointi-näppäimen (PS4:llä ympyrä, XBOX:lla B) pohjassa pitoaikaa on lyhennetty 0,25 sekunnista 0,2 sekuntiin (Builder pro 0,25s->0,15s). Myös edellisessä päivityksessä esitelty Storm Damage, joka tuhosi pelin loppuvaiheilla rakennelmia on poistettu käytöstä.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Tägit: Fortnite
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna (6.12.2019 16:51)
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa ....
Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen (6.12.2019 16:00)
Puolijohdejätti Qualcomm ja Pokemon Go -pelistä parhaiten tunnettu Niantic Labs kehittävät yhdessä uuteen Snapdragon XR2 -alustaan perustuvia AR-laseja. Kehitteillä olevat AR-lasit eivät ....
Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) (6.12.2019 15:31)
Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 ....
Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera (6.12.2019 12:01)
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One ....
Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera (6.12.2019 11:05)
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. ....

Uutisarkisto