AfterDawn: IT-alan uutiset

Fortniten uusin päivitys toi uuden kranaatin

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 18.9.2018 15:22

Fortniten uusin päivitys toi uuden kranaatin Fortniten uusin päivitys tuo pelaajille parannellun version rakennuskranaatti Port-a-Fortista.
Fortniten viides kausi lähenee loppuaan, joten ennen seuraavaa isoa päivitystä eli kuudennen kauden alkua Fortniten viikoittaiset päivitykset eivät sisällä enää suuria muutoksia. Tämän viikon päivityksessä Epic Games esittelee uuden kranaatin, jonka toiminta mekanismi on tuttu jo pelaajille. Port-a-Fortress on jo pelistä löytyvän Port-a-Fortin ns. "isoveli". Kranaatista rakentuu maahan osuessaan silmänräpäyksessä linnake, jota pelaaja voi hyödyntää taistelussaan muita pelaajia vastaan. Erona Port-a-Fortiin kranaatista rakentuva linnake on massiivisemman kokoinen ja siten vaikeammin alas ammuttavissa. Uusi kranaatti on harvinaisuudeltaan Legendary (kultainen), kun taas Port-a-Fort on Rare (sininen)


Muita v5.41-päivityksessä esiteltyjä muutoksia ovat Spiky Stadium, joka on myös rakennuskranaatti, mutta käytössä vain Fortniten hiekkalaatikkotilassa (Playground). Kranaatista rakentuu 7x11 kokoinen stadion joka on vuorattu Damage Trapeillä sekä Bouncereilla, jossa pelaajat voivat pelata omia pienpelejään.

Päivitys tuo myös pienen, mutta toivotun muutoksen konsolipelaajille. Rakennetun palasen editoiminen onnistuu jatkossa nopeammin, kun editointi-näppäimen (PS4:llä ympyrä, XBOX:lla B) pohjassa pitoaikaa on lyhennetty 0,25 sekunnista 0,2 sekuntiin (Builder pro 0,25s->0,15s). Myös edellisessä päivityksessä esitelty Storm Damage, joka tuhosi pelin loppuvaiheilla rakennelmia on poistettu käytöstä.

Tägit: Fortnite
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä Adobe esitteli uutta ohjelmistoa – Tällä luodaan AR-sisältöjä (16.10.2018 10:39)
Digitaalisten sisältöjen luomiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehitykseen erikoistunut Adobe on paljastanut Max-kehittäjätapahtumassaan uutta tietoa Project Aero -ohjelmistotuotteesta, jonka ....
Microsoftin perustaja menehtyi syöpään Microsoftin perustaja menehtyi syöpään (16.10.2018 10:22)
Bill Gatesin kanssa ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustanut Paul Allen on kuollut 65-vuotiaana. Allen paljasti ennen kuolemaansa sairastavansa non-Hodgkinin lymfoomaa ja saavansa hoitoa siihen. ....
DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet DNA päivittää 4G-verkkoa – Turkulaisille, tamperelaisille ja helsinkiläisille nopeammat yhteydet (15.10.2018 11:21)
DNA on kertonut päivittävänsä Helsingin, Turun ja Tampereen talousalueiden 4G-verkon kapasiteetti. Toimenpiteillä ennakoidaan tulevaa siirtymää 5G-aikakauteen. 4G-verkon päivitysten myötä tiedonsiirtonopeudet ....
Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä Samsung avasi salaisuuksia – Taiteltava älypuhelin on kehitteillä (15.10.2018 11:07)
Teknofiilien märkien päiväunien kohteena on ollut älypuhelin, jota voisi taitella vapaasti. Yksi askel uudenlaisia laitteita kohti voidaan ottaa jo tänä vuonna, sillä Samsungin mobiiliyksikön ....
Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin Pokemon Gosta tuli realistisempi Androidillakin (15.10.2018 10:51)
Pokemon Gon Android-pelaajilla saattaa olla tulevaisuudessa yksi syy vähemmän kytkeä AR-kokemus pois päältä, sillä peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut päivittävänsä sovelluksen ARCore-yhteensopivaksi. ....

Uutisarkisto