Luvut sen kertovat: Fortnite aiheuttaa eroja

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 17.9.2018 14:52

Luvut sen kertovat: Fortnite aiheuttaa eroja Epic Gamesin hittipeli Fortniten kerrotaan olevan yhä useammin syy erolle Britannialaisen avioerosivuston lukujen mukaan.
Fortnite on tämän hetken suosituin peli. Se on kerännyt 125 miljoonaa pelaajaa vuoden aikana ja tuottaa satoja miljoonia euroja kuukausittain. Pelaajat kertovat pelin olevan hyvin addiktoiva ja se tuottaakin internetiin jatkuvasti sisältöä pelaajien hermoromahdusvideoiden muodossa. Tosin Fortniten puolustukseksi, kyseessä ei ole ainutlaatuinen ilmiö vaan pelit jo ennen Fortniteä ovat vastaavanlaisten videoiden materiaalina toimineet.

Pelin suosiosta johtuen, ei ole vaikea kuvitella, että ennen pitkään se on aiheuttamassa myös parisuhteiden kariutumisia. Liiallinen pelaaminen on jo pitkään ollut parisuhteiden päätymisen syynä. Nyt Iso-Britanniasta on tullut lukuja, joiden perusteella liiallinen Fortniten peluu on kasvava syy avioerohakemuksissa. Brittiläinen Divorce-Online raportoi sen vastaanottaneen 200 erohakemusta joissa on kerrottu Fortnite-addiktion tai muun pelin olevan yksi syistä eroon.

- Nämä luvut ovat noin viisi prosenttia 4 665 hakemuksesta jotka olemme käsitelleet vuoden alusta lähtien, kertoo Divorce-Online sivullaan, joka kertoo olevansa yksi suurimmista toimijoista alalla Britanniassa.

Pelit kuten Fortnite ovat mukavia pelata ja varmasti välillä myös turhauttavia, joskus jopa raivostuttavia. Jos Fortnite, tai joku muu peli, aiheuttaa ongelmia parisuhteessa, suosittelemme pistämään sen hetkeksi paussille. (Pelin, ei parisuhteen)

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli (16.6.2019 17:40)
Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS voi olla ratkaisu Huawein käyttöjärjestelmäongelmaan, joka syntyi kun Google joutui katkaisemaan siteensä kiinalaisyhtiön kanssa. Huaweilla on käytännössä ....
1 kommentti
Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta (16.6.2019 10:25)
Supercellin näyttää onnistuneen erinomaisesti uusimman pelin lanseerauksessa. Sovellusanalytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin keräämien tietojen perusteella viime jouluna julkaistu Brawl ....
Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen (16.6.2019 08:59)
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja ....
Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa (15.6.2019 19:10)
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville. ....
Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa (15.6.2019 11:09)
Hedman Partners on vuosien saatossa tehtaillut olan takaa niin sanottuja kiristyskirjeitä tai tekijänoikeuskirjeitä, joissa se on toimeksiantajansa puolesta vaatinut korvauksia BitTorrent-verkossa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto