AfterDawn: IT-alan uutiset

Fortniten aseet saatavilla pian takapihaleikkeihin

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 13.9.2018 14:27

Fortniten aseet saatavilla pian takapihaleikkeihin

Tämän hetken suosituimman videopelin Fortniten tekijä Epic Games sekä leluvalmistaja Hasbro ovat ilmoittaneet yhteistyöstä.
Hasbro suunnittelee tuovansa pelin battle-royale version takapihoille. Yhteistyön tuloksena Hasbron vaahtomuoviasemerkki Nerf tuo valikoimiinsa suosikkipelistä tuttuja aseita. Ilmoituksessa yhtiöt eivät kertoneet mitkä aseet kokevat vaahtomuovikäsittelyn.
Pelissä useat aseet pohjautuvat oikean elämän aseisiin, jotka eivät ehkä sopisi Nerfin alkuperäiseen mallistoon, mutta nykyään yhtiön aseet näyttävät tuote tuotteelta enemmän oikeilta aseilta. Hasbron mukaan Fortnite-aseet julkaistaisiin vuoden 2019 mallistossa.

Kyseessä on jälleen yksiesimerkki jolla huippusuosittu selviytymispeli levittää lonkeroitaan oikeaan maailmaan videopelimaailmasta. Jo aikaisemmin Hasbro ilmoitti Fortnite-teemaisen Monopolin saapuvan kauppoihin 1. lokakuuta. Peli sisältää tuttuja paikkoja Fortnite-saarelta, kuten Dusty Divotin, Paradise Palmsin sekä Tilted Towersin.

Fortnite on jo toinen peli jonka kanssa Hasbro on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä. Aikaisemmin tänä vuonna Nerf ilmoitti Overwatch-malliston tulevan myös vuonna 2019.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Hasbro Nerf Fortnite
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto