AfterDawn: IT-alan uutiset

uTorrent Web valmistui – Lataa tiedostoja selaimella

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.9.2018 08:46

uTorrent Web valmistui – Lataa tiedostoja selaimella

BitTorrent on saanut vihdoin uTorrent Webin kehitystyön siihen pisteeseen, että verkkopalvelusta on voitu julkaista ensimmäinen vakaa versio. uTorrent Webistä julkaistiin beta jo vuonna 2010.
uTorrent Webin idea on tiivistetysti se, että BitTorrent-verkosta ladattavia tiedostoja voi hallita selaimen kautta erillisen asiakasohjelman käyttöliittymän sijaan. Lisäksi Web-palvelun kautta voidaan toistaa keskeneräisiä tiedostoja latauksen aikana. Tiedostojen toisto tapahtuu selaimen sisällä.

Valitettavasti uTorrent Web ei kuitenkaan ole täysin itsenäinen web-palvelu, vaan sen käyttö edellyttää uTorrent Web -sovelluksen lataamista ja asentamista tietokoneelle. Sovellus on saatavilla toistaiseksi ainoastaan Windowsille.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto