Chromen ulkoasu muuttui – Tältä se näyttää jatkossa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.9.2018 09:24

Chromen ulkoasu muuttui – Tältä se näyttää jatkossa Google on julkaissut uuden version Chrome-verkkoselaimesta, jonka sisältämillä uudistuksilla juhlitaan sen kymmenvuotista taivalta. Vuosikymmen saatossa Chrome on yltänyt versionumeroon 69 saakka.
Tyypillisimpien konepellin alle tehtyjen viilausten ja bugikorjausten lisäksi Chrome 69 sisältää käyttäjälle päin heti näkyviä muutoksia. Selaimen ulkonäkö on nimittäin muuttunut pyöreälinjaisempaan ja vaaleampaan suuntaan. Chromen palkkimainen osoiterivi on muutettu venytetyksi ellipsiksi ja kulmia on muutoinkin pyöristetty huomattavasti kaikkialla.

Käyttöliittymän värimaailmakin on vaihtunut vaaleanharmaasta valkoiseksi. Harmaa on jäänyt lähinnä korosteväriksi.

Ulkoasu-uudistukset pätevät desktopin lisäksi mobiilisovelluksia. iPhonella Chrome on muuttunut ehkä vieläkin enemmän, sillä selaimen navigointipalkki on siirretty näytön yläreunasta alas, jossa se on helpommin tavoitettavissa yhdelläkin kädellä. Syystä tai toisesta samaa muutosta ei toteutettu Androidilla.

Muista uusista ominaisuuksista löytyy lisää tietoa täältä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli (16.6.2019 17:40)
Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS voi olla ratkaisu Huawein käyttöjärjestelmäongelmaan, joka syntyi kun Google joutui katkaisemaan siteensä kiinalaisyhtiön kanssa. Huaweilla on käytännössä ....
1 kommentti
Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta (16.6.2019 10:25)
Supercellin näyttää onnistuneen erinomaisesti uusimman pelin lanseerauksessa. Sovellusanalytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin keräämien tietojen perusteella viime jouluna julkaistu Brawl ....
Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen (16.6.2019 08:59)
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja ....
Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa (15.6.2019 19:10)
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville. ....
Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa Syyllinen kunnes toisin todistetaan – Hedman Partners yritti saada väärää henkilö tilille tekijänoikeusriidassa (15.6.2019 11:09)
Hedman Partners on vuosien saatossa tehtaillut olan takaa niin sanottuja kiristyskirjeitä tai tekijänoikeuskirjeitä, joissa se on toimeksiantajansa puolesta vaatinut korvauksia BitTorrent-verkossa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto