Elisa avaa Kiinan markkinat pohjoismaisille elokuville ja sarjoille

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 4.9.2018 14:49

Elisa avaa "pohjoismaiden Netflixin" Kiinaan Teleoperaattori Elisa on allekirjoittanut heinäkuussa yhteistyösopimuksen Kiinan johtavan IPTV-palveluiden tarjoajan China Broadcasting and Television Median kanssa.
Sopimus avaa väylän suomalaisille elokuville ja sarjoille Kiinan markkinoille. Nordic TV on Elisan kansainvälistä liiketoimintaa. Se on Elisa Viihteen kaltainen palvelu, joka sisältää pohjoismaisia elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, urheilua, sekä viihdeohjelmia.
– Viime vuonna pilotoimme Nordic TV:n palvelua yli kymmenen miljoonan asukkaan Shenzhenissä. Pilotti osoitti, että kiinalaiset kuluttajat ovat kiinnostuneita pohjoismaisesta televisiosisällöstä ja ovat valmiita maksamaan siitä, sanoo Nordic TV:n johtaja Einari Kanerva.

Yhteistyön tavoitteena on rakentaa Nordic TV:stä koko Kiinan kattava brändi, joka avaa pohjoismaisille elokuville ja sarjoille pääsyn jopa 245 miljoonan kotitalouden kaapeli-TV:seen. Nordic TV panostaa jatkossa entistä enemmän pohjoismaisen sisällönhankintaan, lokalisointiin ja jakeluun. Kiinalainen partneri CBM vastaa paikallisista toiminnoista sekä markkinoinnista.

– Kiina on erittäin kiinnostava, mutta myös vaikea markkina. Yhteistyö paikallisen johtavan toimijan kanssa auttaa voittamaan sääntelyyn liittyviä esteitä ja pääsemään markkinoille. Tämä on loistava mahdollisuus pohjoismaisille sisällöntuottajille ja sisältöoikeuksien omistajille, joiden toivommekin ottavan yhteyttä meihin, sanoo Nordic TV:n Einari Kanerva.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö (17.6.2019 05:40)
Yhdysvaltojen asettamat pakotteet Huaweita vastaan voivat kirpaista pahemman kerran. Bloombergin tietojen mukaan Huawei odottaa sen kansainvälisen älypuhelinmyynnin laskevan peräti 40–60 prosentilla ....
Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli Jollalla iskun paikka Huawein Android-ongelmissa? Sailfishillä voi olla ratkaiseva rooli (16.6.2019 17:40)
Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS voi olla ratkaisu Huawein käyttöjärjestelmäongelmaan, joka syntyi kun Google joutui katkaisemaan siteensä kiinalaisyhtiön kanssa. Huaweilla on käytännössä ....
1 kommentti
Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta Supercell osui taas kultasuoneen – Rahaa virtaa etenkin Aasiasta (16.6.2019 10:25)
Supercellin näyttää onnistuneen erinomaisesti uusimman pelin lanseerauksessa. Sovellusanalytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin keräämien tietojen perusteella viime jouluna julkaistu Brawl ....
Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen (16.6.2019 08:59)
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja ....
Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa (15.6.2019 19:10)
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville. ....

Uutisarkisto