AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft Officen kovin kilpailija päivittyi - LibreOffice 6.1 ladattavissa nyt

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 9.8.2018 11:53

Microsoft Officen kovin kilpailija päivittyi - LibreOffice 6.1 ladattavissa nyt Microsoft Officen kovin kilpailija, avoimen lähdekoodin LibeOffice, on päivittynyt. Aikanaan OpenOfficen kiistojen takia jakautunut projekti on nykyisin monien mielestä paras ilmainen, avoimen lähdekoodin toimistosovelluspaketti.
LibreOffice v6.1 parantaa monia pieniä puolia sovelluksesta. Muutoksiin kuuluvat mm. kokonaan uusittu kuvien hallinta, joka nopeuttaa ja helpottaa kuvien käsittelyä etenkin Microsoft Officella luotujen tiedostojen käsittelyssä.

LibreOffice korvaakin varsin täydellisesti kaikki Microsft Officen työpöytäversion osa-alueet ilmaisilla sovelluksilla - eli LibreOfficessa saa korvattua varsin mainiosti sekä mm. Wordin että Excelin.

LibreOffice v6.1 on ladattavissa download.fi-palvelustamme:

LibreOffice v6.1, 64-bittiselle Windowsille

LibreOffice v6.1, 32-bittiselle Windowsille

LibreOffice v6.1, Mac OS X:lle

LibreOffice sisältää suoraan usean eri kielen käyttöliittymän, eli se toimii myös suomeksi.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto