AfterDawn: IT-alan uutiset

Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.7.2018 19:42

Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle

Aikoinaan nettivideopuheluiden ykköseksi muodostunut Skype on saamassa ominaisuuden, jota palvelun käyttäjät ovat jollain tasolla toivoneet ehkä jo 15 vuotta – nimittäin mahdollisuuden nauhoittaa puheluita.
Puheluiden nauhoittamiseen on ollut olemassa erilaisia kolmansien osapuolien kehittämiä ratkaisuja, mutta nyt nauhoituksesta on tulossa natiivi osa Skypeä. Puheluiden nauhoitus toimii pilvessä ja jokainen puheluun osallistuva saa ilmoituksen kun nauhoittaminen alkaa. Nauhoitteeseen tallentuu jokaisen osallistujan web-kameran kuva sekä jaettu näyttö, mikäli sellaista puhelun aikana esittelee.

Nauhoitus on osa nyt julkaistua Skype 8.0 -päivitystä, johon käyttäjien on siirryttävä syyskuuhun mennessä. Skypen ulkoasua on uudistettu mobiilimpaan suuntaan ja chat-osiota modernisoidaan, esimerkiksi lukukuittaukset ovat tulossa. Nauhoitus ei ole saatavilla vielä, vaan se aktivoituu vasta myöhemmin.
Uuden Skypen voi ladata omalle koneelle täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto