Tässä kaikki Netflixin ensi kuun uudet Originals-sarjat ja -elokuvat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 30.6.2018 12:11

Tässä kaikki Netflixin ensi kuun uudet Originals-sarjat ja -elokuvat Netflixin kesä on alkanut melkoisen mukavaa tahtia uusien sarjojen ja elokuvien muodossa, ja vaikka kesä kuumenee ja kuluttajat käyttävät enemmän aikaansa ulkona, niin paljon uutta materiaalia on tulossa myös heinäkuussa. Tarjolle tulee jälleen melkoinen annos uusia sarjoja ja elokuvia sekä muutamia uusia dokumentteja ja standup-spesiaaleja.
Elokuvissa on tarjolla ison budjetin katastrofielokuva How it Ends, jota tähdittää mm. Forest Whitaker, komedia The Legacy of a Whitetail Deer Hunter, espanjalaisdraama The Skin of The Wolf, perhe-elokuvat White Fang ja Duck Duck Goose, David Spaden ja Nat Faxonin tähdittämä komedia Father of the Year, rikostrilleri The Warning sekä kauhuelokuva Extinction.

Dokumenttielokuvissa tarjonta ei ole valtaisasti kasvanut, mutta sairaalavälineiden ihmeelliseen maailman tutustuu The Bleeding Edge. Standupissa on kaksi uutuutta suosituilta koomikoilta: Jim Jefferiesin This Is Me Now sekä Iliza Shlesingerin Elder Millennial.

Jos dokumenttien ja standup-spesiaalien suhteen on hiljaisempaa, niin sarjoissa on tarjolla sitäkin enemmän uutta, ja onpa niissä tarjolla jopa lisää standupia tarjolla lisää (The Comedy Lineup). Muita uusia sarjoja ovat japanilaiskomedia Jimmy: The True Story of a True Idiot, animaatiot Cupcake & Dino - General Services ja The Epic Tales of Captain Underpants, dokumenttisarja Dark Tourist, erikoisia koteja esittelevä Amazing Interiors, herkkusuiden ruokaohjelma Sugar Rush, brassisarja Samantha! sekä intialainen rikossarja Sacred Games.Luonnollisesti palaavaa Originals-tuotantoa ja muuta uutta ohjelmistoa löytyy melkolailla. Näistä mainittakoon uudet kaudet Orange is the New Blackistä, The Worst Witchistä, Somebody Feed Philistä ja Drug Lordsista.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna (6.12.2019 16:51)
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa ....
Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen (6.12.2019 16:00)
Puolijohdejätti Qualcomm ja Pokemon Go -pelistä parhaiten tunnettu Niantic Labs kehittävät yhdessä uuteen Snapdragon XR2 -alustaan perustuvia AR-laseja. Kehitteillä olevat AR-lasit eivät ....
Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) (6.12.2019 15:31)
Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 ....
Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera (6.12.2019 12:01)
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One ....
Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera (6.12.2019 11:05)
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. ....

Uutisarkisto