Tässä kaikki Netflixin ensi kuun uudet Originals-sarjat ja -elokuvat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 30.6.2018 12:11

Tässä kaikki Netflixin ensi kuun uudet Originals-sarjat ja -elokuvat Netflixin kesä on alkanut melkoisen mukavaa tahtia uusien sarjojen ja elokuvien muodossa, ja vaikka kesä kuumenee ja kuluttajat käyttävät enemmän aikaansa ulkona, niin paljon uutta materiaalia on tulossa myös heinäkuussa. Tarjolle tulee jälleen melkoinen annos uusia sarjoja ja elokuvia sekä muutamia uusia dokumentteja ja standup-spesiaaleja.
Elokuvissa on tarjolla ison budjetin katastrofielokuva How it Ends, jota tähdittää mm. Forest Whitaker, komedia The Legacy of a Whitetail Deer Hunter, espanjalaisdraama The Skin of The Wolf, perhe-elokuvat White Fang ja Duck Duck Goose, David Spaden ja Nat Faxonin tähdittämä komedia Father of the Year, rikostrilleri The Warning sekä kauhuelokuva Extinction.

Dokumenttielokuvissa tarjonta ei ole valtaisasti kasvanut, mutta sairaalavälineiden ihmeelliseen maailman tutustuu The Bleeding Edge. Standupissa on kaksi uutuutta suosituilta koomikoilta: Jim Jefferiesin This Is Me Now sekä Iliza Shlesingerin Elder Millennial.

Jos dokumenttien ja standup-spesiaalien suhteen on hiljaisempaa, niin sarjoissa on tarjolla sitäkin enemmän uutta, ja onpa niissä tarjolla jopa lisää standupia tarjolla lisää (The Comedy Lineup). Muita uusia sarjoja ovat japanilaiskomedia Jimmy: The True Story of a True Idiot, animaatiot Cupcake & Dino - General Services ja The Epic Tales of Captain Underpants, dokumenttisarja Dark Tourist, erikoisia koteja esittelevä Amazing Interiors, herkkusuiden ruokaohjelma Sugar Rush, brassisarja Samantha! sekä intialainen rikossarja Sacred Games.Luonnollisesti palaavaa Originals-tuotantoa ja muuta uutta ohjelmistoa löytyy melkolailla. Näistä mainittakoon uudet kaudet Orange is the New Blackistä, The Worst Witchistä, Somebody Feed Philistä ja Drug Lordsista.
Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä (19.9.2019 05:54)
Video on tietolähteenä erinomainen, sillä se kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa ja yksi kuvakin on tunnetusti parempi kuin tuhat sanaa. Tiedon hakeminen videoista on kuitenkin hyvin haastavaa, ....
OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää (19.9.2019 05:38)
Kaikki hyvä vuotaa kyllä aikanaan ja näin on totisesti käynyt OnePlus 7T:lle, joka on tarkoitus esitellä maailmalle 26. syyskuuta. Jo entuudestaan me tiedämme puhelimen tekniset ominaisuudet. ....
Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
2 kommenttia
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
1 kommentti
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....

Uutisarkisto