Apple haastaa Netflixin all-in-one-tilauksella -- Sisältää musiikkia, ohjelmia ja uutisia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.6.2018 07:47

Apple haastaa Netflixin all-in-one-tilauksella -- Sisältää musiikkia, ohjelmia ja uutisia Apple suunnittelee yhden yhtenäisen mediatilauspalvelun perustamista, kertoo The Information. Ajatuksena on, että lähes kaikkiin Applen tarjoamiin mediasisältöihin pääsisi käsiksi yhden tilauksen avulla.
The Informationin mukaan Applen suunnittelema tilauspalvelu kattaisi ainakin musiikin, televisio-ohjelmat sekä maksulliset uutispalvelut. Apple on parhaillaan ajamassa ylös omia televisiotuotantoja, joten all-in-one-tyyppinen palvelu voisi olla kiinnostava vaihtoehto Netflixiä tai HBO:ta vastaan. Apple käyttää tällä hetkellä miljardi dollaria vuodessa omiin ohjelmatuotantoihin. ´

Apple Musicilla on jo 50 miljoonaa käyttäjää. He saattaisivat olla kiinnostuneita päivittämään tilauksensa uuteen, joka sisältäisi myös videomuotoista sisältöä.

Tällä haavaa App Storen sovellukset ja iCloud-pilvitallennustila ovat suunnitellun tilausluokan ulkopuolella.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto