Tiesitkö, että voit toivoa ohjelmistoa Netflixin verkkosivulta?

Kirjoittaja AfterDawn @ 9.6.2018 19:56

Tiesitkö, että voit toivoa ohjelmistoa Netflixin verkkosivulta? Netflix laajentaa tarjontaansa tänä vuonna noin 8 miljardilla dollarilla, josta leijonan osa menee oman yksinoikeussisällön tuottamiseen. Palvelussa on valtavasti myös muiden tuottamaa sisältöä, mutta aivan kaikkea sieltä ei luonnollisesti löydy.
Moni ei kuitenkaan tiedä, että suoratoistopalvelulla on kanava, jota pitkin omat toiveet saa välitettyä. Kyse ei ole hämyisestä sähköpostiosoitteesta, josta kaikki toiveet menevät mappi Ö:hön, vaan tätä varten luodusta sivusta Netflix.com:ssa.

Asian paljasti Twitterissä hiljattain Netflix Philippines -tili, joka vastasi asiakkaan kyselyyn Chelsea Perettin standup-spesiaalista. Kyseinen ohjelma löytyy Netflixistä Yhdysvalloissa, muttei Filippiineillä.

On tosin vaikea sanoa millaisella prosentilla kuluttajien mielipiteitä otetaan tosissaan, mutta todennäköisyydet varmaankin paranevat jos useat toivovat samaa sisältöä. Netflix kertoo sivustolla, että ilmoittaa sähköpostitse jos/kun sisältö lisätään.

Ei muuta kuin toivomaan lemppariohjelmia tai -elokuvia Netflixiin täältä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tämän takia alkuperäinen USB-johto sopi vain yhdessä asennossa Tämän takia alkuperäinen USB-johto sopi vain yhdessä asennossa (26.6.2019 06:07)
USB on kaikille tuttu liitin, jolla saa liitettyä laitteen kuin laitteen tietokoneeseen kiinni. Vuonna 1996 valmistuneissa teknisissä tiedoissa oli kuitenkin yksityiskohta, joka on saanut ihmiset ....
Apple osti itsestään ajavia autoja kehittäneen yrityksen Apple osti itsestään ajavia autoja kehittäneen yrityksen (26.6.2019 05:48)
Apple on ostanut aiemmin kiertäneiden huhujen mukaisesti Drive.ai-tekoäly-yrityksen, joka kehittää itsestään ajavat autot mahdollistavaa järjestelmää. Drive.ai on yrityksenä varsin nuori, sillä ....
Suomalaiset innostuivat eSIMistä – Myyntiä laajennetaan koko Suomeen Suomalaiset innostuivat eSIMistä – Myyntiä laajennetaan koko Suomeen (25.6.2019 17:43)
DNA aloitti eSIM-liittymien myynnin Helsingin Kampissa sijaitsevassa liikkeessään toukokuun 28. päivänä. Operaattori lupasi tarkastella myynnin laajentamista uudelleen kysynnän mukaan. Kysyntä ....
Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....

Uutisarkisto