AfterDawn: IT-alan uutiset

Tiesitkö, että voit toivoa ohjelmistoa Netflixin verkkosivulta?

Kirjoittaja AfterDawn @ 9.6.2018 19:56

Tiesitkö, että voit toivoa ohjelmistoa Netflixin verkkosivulta? Netflix laajentaa tarjontaansa tänä vuonna noin 8 miljardilla dollarilla, josta leijonan osa menee oman yksinoikeussisällön tuottamiseen. Palvelussa on valtavasti myös muiden tuottamaa sisältöä, mutta aivan kaikkea sieltä ei luonnollisesti löydy.
Moni ei kuitenkaan tiedä, että suoratoistopalvelulla on kanava, jota pitkin omat toiveet saa välitettyä. Kyse ei ole hämyisestä sähköpostiosoitteesta, josta kaikki toiveet menevät mappi Ö:hön, vaan tätä varten luodusta sivusta Netflix.com:ssa.

Asian paljasti Twitterissä hiljattain Netflix Philippines -tili, joka vastasi asiakkaan kyselyyn Chelsea Perettin standup-spesiaalista. Kyseinen ohjelma löytyy Netflixistä Yhdysvalloissa, muttei Filippiineillä.

On tosin vaikea sanoa millaisella prosentilla kuluttajien mielipiteitä otetaan tosissaan, mutta todennäköisyydet varmaankin paranevat jos useat toivovat samaa sisältöä. Netflix kertoo sivustolla, että ilmoittaa sähköpostitse jos/kun sisältö lisätään.

Ei muuta kuin toivomaan lemppariohjelmia tai -elokuvia Netflixiin täältä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Testissä keskihintainen pelihiiri Roccat Kone AIMO Testissä keskihintainen pelihiiri Roccat Kone AIMO (16.8.2018 11:14)
Pääsimme testaamaan Roccatin uusittua Kone-hiirtä, josta on tällä kertaa tullut erityisesti RGB-valaistukseen keskittynyt AIMO-sarjan versio. Aiemmin meillä on ollut AIMO-sarjasta testissä ....
Google Drive korvautuu Google Onella – Tämä on muuttumassa Google Drive korvautuu Google Onella – Tämä on muuttumassa (16.8.2018 07:16)
Google on yhtenäistämässä pilvitilatarjontaansa uuden brändin alle, verkkotallennustilaa aiotaan jatkossa markkinoida Google Driven sijaan Google One -nimellä. Kaikki Google Driven käytöstä ....
OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti (16.8.2018 06:56)
Microsoft on päivittänyt OneDrive-pilvipalvelun toimintaa niin, että jatkossa se osaa varmuuskopioida ja synkronoida tietokoneen oleellisimmat kansiot automaattisesti. Käyttäjän ei näin tarvitse ....
Älykaiutinten suosio mitattiin: Google haastaa pian ykköspaikasta, Applella paljon takamatkaa Älykaiutinten suosio mitattiin: Google haastaa pian ykköspaikasta, Applella paljon takamatkaa (15.8.2018 19:44)
Älykaiuttimet ovat olleet yksi teknologiamaailman merkittävimmistä trendeistä sitten alkuperäisen Amazon Echon julkaisun jälkeen 2014. Nykyisin markkinoilla on tietysti jo laitteita mm. Googlelta, ....
Nvidian uusi näytönohjainsukupolvi mahdollistaa reaaliaikaisen 8K-videoeditoinnin Nvidian uusi näytönohjainsukupolvi mahdollistaa reaaliaikaisen 8K-videoeditoinnin (15.8.2018 19:18)
Nvidia esitteli tällä viikolla uuden Turing-arkkitehtuurin, jota käytetään yhtiön uusissa RTX-näytönohjaimissa. Tästä ainoa esimerkki on tosin tässä vaiheessa vielä kymppitonnin Quadro RTX 8000, ....

Uutisarkisto