AfterDawn: IT-alan uutiset

Tiesitkö, että voit toivoa ohjelmistoa Netflixin verkkosivulta?

Kirjoittaja AfterDawn @ 9.6.2018 19:56

Tiesitkö, että voit toivoa ohjelmistoa Netflixin verkkosivulta?

Netflix laajentaa tarjontaansa tänä vuonna noin 8 miljardilla dollarilla, josta leijonan osa menee oman yksinoikeussisällön tuottamiseen. Palvelussa on valtavasti myös muiden tuottamaa sisältöä, mutta aivan kaikkea sieltä ei luonnollisesti löydy.
Moni ei kuitenkaan tiedä, että suoratoistopalvelulla on kanava, jota pitkin omat toiveet saa välitettyä. Kyse ei ole hämyisestä sähköpostiosoitteesta, josta kaikki toiveet menevät mappi Ö:hön, vaan tätä varten luodusta sivusta Netflix.com:ssa.

Asian paljasti Twitterissä hiljattain Netflix Philippines -tili, joka vastasi asiakkaan kyselyyn Chelsea Perettin standup-spesiaalista. Kyseinen ohjelma löytyy Netflixistä Yhdysvalloissa, muttei Filippiineillä.

On tosin vaikea sanoa millaisella prosentilla kuluttajien mielipiteitä otetaan tosissaan, mutta todennäköisyydet varmaankin paranevat jos useat toivovat samaa sisältöä. Netflix kertoo sivustolla, että ilmoittaa sähköpostitse jos/kun sisältö lisätään.
Ei muuta kuin toivomaan lemppariohjelmia tai -elokuvia Netflixiin täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto