AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix tarjoaa uusia työkaluja vanhemmille – Elokuvan voi suojata PIN-koodilla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.3.2018 12:33

Netflix tarjoaa uusia työkaluja vanhemmille – Elokuvan voi suojata PIN-koodilla Netflix on tuomassa suoratoistopalveluunsa uusia keinoja, joilla vanhemmat voivat rajoittaa millaista sisältöä heidän lapset voivat katsoa. Uutta on esimerkiksi elokuvien ja TV-sarjojen PIN-koodaus.
Sisällölle asetettu PIN-koodi käytännössä estää yksittäisten elokuvien ja sarjojen katselun ellei katsoja tunne koodia. Vanhemmat voivat siis omatoimisesti räätälöidä mitä lapset voivat katsoa ja mitä eivät – yleisiin ikäsuosituksiin ja sisältöluokituksiin ei siis tarvitse enää nojautua. Lisäksi Netflix aikoo jatkossa esittää paljon näkyvämmin PG-luokitukset (Parental Guidance) sisällön käynnistymisen yhteydessä.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto