Netflix tarjoaa uusia työkaluja vanhemmille – Elokuvan voi suojata PIN-koodilla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.3.2018 12:33

Netflix tarjoaa uusia työkaluja vanhemmille – Elokuvan voi suojata PIN-koodilla Netflix on tuomassa suoratoistopalveluunsa uusia keinoja, joilla vanhemmat voivat rajoittaa millaista sisältöä heidän lapset voivat katsoa. Uutta on esimerkiksi elokuvien ja TV-sarjojen PIN-koodaus.
Sisällölle asetettu PIN-koodi käytännössä estää yksittäisten elokuvien ja sarjojen katselun ellei katsoja tunne koodia. Vanhemmat voivat siis omatoimisesti räätälöidä mitä lapset voivat katsoa ja mitä eivät – yleisiin ikäsuosituksiin ja sisältöluokituksiin ei siis tarvitse enää nojautua. Lisäksi Netflix aikoo jatkossa esittää paljon näkyvämmin PG-luokitukset (Parental Guidance) sisällön käynnistymisen yhteydessä.


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto