AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTube toi television livelähetykset Rokulle

Kirjoittaja AfterDawn @ 1.2.2018 22:13

YouTube toi television livelähetykset Rokulle YouTube on laajentanut viimeaikoina uusille osa-alueille, joista yksi kenties merkittävimmistä ovat livelähetykset. Erityisesti Yhdysvalloissa yhtiö kamppailee nykyisin YouTube TV:n avulla jo kaapelioperaattoreita vastaan.
Nyt Google ja Roku ovat kertoneet, että YouTuben livelähetyksiä voi seurata jatkossa myös Roku TV:n avulla. Suosittu striimauslaite Roku tukee nyt YouTube TV -palvelua, josta löytyy niin livelähetykset kuin pilvitallennus.

Yhtiö lupaa tuen isolle osalle Roku TV -laitteistosta ja tukea laajennettaneen jatkossa. Tässä vaiheessa mukaan lukeutuu useat Rokua tukevat televisiomallit sekä Rokun omat suoratoistolaitteet.

YouTuben televisiopalvelua on alunperin tuotu asiakkaille muun muassa Google Fiber -nettipalvelun ohessa, mutta sittemmin hakujätin televisiopalvelusta on muodostunut erillinen palvelu.

Tällä hetkellä YouTube TV on saatavilla vain Yhdysvalloissa ja sielläkään kattavuus ei ole läheskään koko maan luokkaa. YouTube TV tarjoaa perinteisiä televisiokanavia sekä pilvitallennuspalvelun, josta ohjelmat voi katsoa jälkikäteen.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kiinalaisvalmistajan puhelimesta puuttuu lovi – ja liki kaikki muutkin reunukset Kiinalaisvalmistajan puhelimesta puuttuu lovi – ja liki kaikki muutkin reunukset (17.6.2018 20:18)
Älypuhelimet ovat nyt viimeisen parin vuoden aikana pyrkineet eroon viimeisistäkin näytön reunuksista. Applen iPhone X toi mm. Essential Phonen tavoin näytön ylälaitaan loven, mutta muuten reunukset ....
Elon Muskin Boring Company julkaisi videon, jossa tunnelia testataan Teslalla Elon Muskin Boring Company julkaisi videon, jossa tunnelia testataan Teslalla (17.6.2018 20:05)
Hassun hauskasti nimetty Elon Muskin poraamisyhtiö on nyt parin vuoden ajan kehittänyt ja rakentanut tunneleita erityisesti Los Angelesin kaupungin alle. Ensimmäisessä testitunnelissa on nyt ....
Jättimäinen tehdasinvestointi Yhdysvaltoihin – Saa kylkeensä suuren päämajan Jättimäinen tehdasinvestointi Yhdysvaltoihin – Saa kylkeensä suuren päämajan (17.6.2018 20:04)
Maailman johtava elektroniikan sopimusvalmistaja Foxconn hallinnoi jättimäisiä tuotantolaitoksia eri puolilla Kiinaa, mutta viime vuonna yhtiö kertoi yllättäen investoivansa yhdysvaltalaiseen ....
DNA:n paljastus: Xiaomin puhelimet saapuvat myyntiin DNA:n paljastus: Xiaomin puhelimet saapuvat myyntiin (17.6.2018 18:44)
DNA on julkaissut Twitterissä viestin, jossa se kiusoittelee kolmen päivän päästä tehtävällä paljastuksella. Operaattori tuo yhden maailman suurimman älypuhelinvalmistajan laitteita omiin valikoimiinsa. ....
OnePlus 6 saa korjauksen tietoturvaongelmaan OnePlus 6 saa korjauksen tietoturvaongelmaan (16.6.2018 22:22)
OnePlus on vahvistanut, että se työstää korjausta uutuuspuhelimensa käynnistyksenlataajalle (bootloader). Tietoturvaa heikentävä ongelma paljastui viime viikolla ja päivitystä voidaan odottaa pikimmiten. ....

Uutisarkisto