AfterDawn: IT-alan uutiset

Oculus laski VR-lasien hintaa – Myynnissä rajoitetun ajan 419 eurolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.12.2017 14:47

Oculus laski VR-lasien hintaa – Myynnissä rajoitetun ajan 419 eurolla Jos kunnon pelaamiseen soveltuvat VR-lasit kiinnostavat, niin Oculuksella olisi tarjolla nyt pieni joululahja jo etukäteen. Yhtiö nimittäin myy joulun alla Oculus VR + Touch -pakettia huokeaan 419 euron hintaan. Normaalisti bundle maksaa 449 euroa.
Tarjous on voimassa vain joulukuun 20. päivään saakka, joten siihen voi tarttua vielä kahden päivän ajan. Pakettiin kuuluu Oculus VR -lasien ja Touch-ohjaimien lisäksi kaksi Oculus-anturia, kaikki tarvittavat kaapelit ja seitsemän ilmaista VR-sovellusta, kuten Lucky's Tale, Medium, Toybox, Quill, Dead and Buried, Dragon Front ja Robo Recall. Tilauksen voi tehdä Oculuksen omassa verkkokaupassa.

Rift-lasien hinta on laskenut voimakkaasti tämän vuoden aikana. Pysyvien hintamuutosten myötä lasit kilpailevat paljon paremmin esimerkiksi Microsoftin Mixed Reality -ohjelman alaisuudessa kehitettyjen edullisten lasien kanssa.

VR-lasien alekampanjan lisäksi Oculus on käynnistänyt sovelluskaupassaan Winter Sale -alennusmyynnin. Talviale jatkuu tammikuun 2. päivään saakka.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto