Oculus laski VR-lasien hintaa – Myynnissä rajoitetun ajan 419 eurolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.12.2017 14:47

Oculus laski VR-lasien hintaa – Myynnissä rajoitetun ajan 419 eurolla Jos kunnon pelaamiseen soveltuvat VR-lasit kiinnostavat, niin Oculuksella olisi tarjolla nyt pieni joululahja jo etukäteen. Yhtiö nimittäin myy joulun alla Oculus VR + Touch -pakettia huokeaan 419 euron hintaan. Normaalisti bundle maksaa 449 euroa.
Tarjous on voimassa vain joulukuun 20. päivään saakka, joten siihen voi tarttua vielä kahden päivän ajan. Pakettiin kuuluu Oculus VR -lasien ja Touch-ohjaimien lisäksi kaksi Oculus-anturia, kaikki tarvittavat kaapelit ja seitsemän ilmaista VR-sovellusta, kuten Lucky's Tale, Medium, Toybox, Quill, Dead and Buried, Dragon Front ja Robo Recall. Tilauksen voi tehdä Oculuksen omassa verkkokaupassa.

Rift-lasien hinta on laskenut voimakkaasti tämän vuoden aikana. Pysyvien hintamuutosten myötä lasit kilpailevat paljon paremmin esimerkiksi Microsoftin Mixed Reality -ohjelman alaisuudessa kehitettyjen edullisten lasien kanssa.

VR-lasien alekampanjan lisäksi Oculus on käynnistänyt sovelluskaupassaan Winter Sale -alennusmyynnin. Talviale jatkuu tammikuun 2. päivään saakka.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto