AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin nopeustesti uudistui, tarjoaa jakomahdollisuuden

Kirjoittaja AfterDawn @ 30.11.2017 18:26 Kommentteja (1)

Netflixin nopeustesti uudistui, tarjoaa jakomahdollisuuden Verkkosivuille rakennetut nopeustestit ovat olleet suosittu tapa varmistaa oman nettiyhteyden toiminta vuosien ajan. Monet testit ovat kuitenkin palveluntarjoajien omia palveluita, joiden tulokset eivät välttämättä kerro koko totuutta kulkevasta dataliikenteestä.
Monesti esimerkiksi Netflixiin yhteys ei olekaan aivan yhtä nopea kuin palveluntarjoajan palvelimille, ja onpa Netflix-liikennettä joskus jopa tahallaan hidastettu. Niinpä Netflix esitteli viime vuonna oman nopeustestinsä osoitteessa fast.com.

Kyseinen palvelu on nyt tarjonnut nopeustestejä yli neljännesmiljardille nopeudesta huolissaan olevalle asiakkaalle ja päivittänyt virstanpylvään kunniaksi palveluaan, kertoo GSMArena. Varsin yksinkertaiseen palveluun on nyt lisätty jakonapit, jolla tuloksen saa kerrottua helposti myös ystäville.

Jakonapit ilmestyvät heti tuloksen vahvistuttua ja niillä nopeustestin voi julkaista Twitteriin tai Facebookiin. Lisäksi tulosta voi helposti verrata Speedtest.netin tulokseen linkkiä painamalla. Speedtest.netin osaomistajana on yhdysvaltalainen telejätti Comcast. Luonnollisesti paras nopeustesti Netflix-käytön testaamiseen on Netflixin oma testi.

Jos nettiyhteyden nopeus siis epäilyttää, niin suuntaa osoitteeseen fast.com.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

11.12.2017 8:40

Olipa hyödyllinen ominaisuus. Nyt kaikki sankoin joukoin jakamaan omaa yhteysnopeuttaan some täyteen.

Lainaus:
Luonnollisesti paras nopeustesti Netflix-käytön testaamiseen on Netflixin oma testi.
Jaa miksiköhän?


---
t. aares

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Google aikoo lisätä lohkoketjutuen pilvipalveluihinsa Google aikoo lisätä lohkoketjutuen pilvipalveluihinsa (22.3.2018 07:35)
Google kehittää parhaillaan lohkoketjutekniikkaan perustuvaa lokia, jolla voidaan reaaliaikaisesti varmistaa tapahtumien ja rahasiirtojen toteutuminen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä uutistoimisto Bloomberg. ....
EU:n villi ehdotus – Ehdottaa laajaa digiveroa EU:n villi ehdotus – Ehdottaa laajaa digiveroa (21.3.2018 17:25)
EU-komissio ehdottaa tänään julkistetussa tiedotteessa uudenlaista digiveroa, jolla pyritään suitsimaan monikansallisten Internet-jättien verokikkailua Euroopassa. Esimerkiksi Facebook, Google ....
1 kommentti
Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla (21.3.2018 10:25)
Jalankulkijan kuolemaan johtanut onnettomuus Arizonassa tällä viikolla on saanut itsestään ajavia autoja kehittävät yhtiöt varpailleen. Ainakin Toyota on päättänyt keskeyttää teknologian testaamisen ....
2 kommenttia
Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan (21.3.2018 09:56)
Lytro oli jotain vuosia sitten todella kuuma startup-yhtiö, jolla ei tuntunut olevan ongelmia saada toiminnalleen rahoitusta. Valokenttäkameraa, jonka avulla voidaan säädellä tarkennusta jälkikäteen, ....
Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera (21.3.2018 09:15)
Nokian 808 Pureview- ja Lumia 1020 -älypuhelimet muistetaan yhdestä seikasta: massiivisesta 41 megapikselin kamerasta. Puhelimet ovat saamassa modernimman haastajan, sillä Huawei on päättänyt ....

Uutisarkisto