AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin nopeustesti uudistui, tarjoaa jakomahdollisuuden

Kirjoittaja AfterDawn @ 30.11.2017 18:26 Kommentteja (1)

Netflixin nopeustesti uudistui, tarjoaa jakomahdollisuuden Verkkosivuille rakennetut nopeustestit ovat olleet suosittu tapa varmistaa oman nettiyhteyden toiminta vuosien ajan. Monet testit ovat kuitenkin palveluntarjoajien omia palveluita, joiden tulokset eivät välttämättä kerro koko totuutta kulkevasta dataliikenteestä.
Monesti esimerkiksi Netflixiin yhteys ei olekaan aivan yhtä nopea kuin palveluntarjoajan palvelimille, ja onpa Netflix-liikennettä joskus jopa tahallaan hidastettu. Niinpä Netflix esitteli viime vuonna oman nopeustestinsä osoitteessa fast.com.

Kyseinen palvelu on nyt tarjonnut nopeustestejä yli neljännesmiljardille nopeudesta huolissaan olevalle asiakkaalle ja päivittänyt virstanpylvään kunniaksi palveluaan, kertoo GSMArena. Varsin yksinkertaiseen palveluun on nyt lisätty jakonapit, jolla tuloksen saa kerrottua helposti myös ystäville.

Jakonapit ilmestyvät heti tuloksen vahvistuttua ja niillä nopeustestin voi julkaista Twitteriin tai Facebookiin. Lisäksi tulosta voi helposti verrata Speedtest.netin tulokseen linkkiä painamalla. Speedtest.netin osaomistajana on yhdysvaltalainen telejätti Comcast. Luonnollisesti paras nopeustesti Netflix-käytön testaamiseen on Netflixin oma testi.
Jos nettiyhteyden nopeus siis epäilyttää, niin suuntaa osoitteeseen fast.com.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

11.12.2017 08:40

Olipa hyödyllinen ominaisuus. Nyt kaikki sankoin joukoin jakamaan omaa yhteysnopeuttaan some täyteen.

Lainaus:
Luonnollisesti paras nopeustesti Netflix-käytön testaamiseen on Netflixin oma testi.
Jaa miksiköhän?


---
t. aares

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto