AfterDawn: IT-alan uutiset

Windows 10:n Edge-selain sai uusia laajennuksia

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 31.3.2016 23:05

Windows 10:n Edge-selain sai uusia laajennuksia Microsoftin Edge-selain on saanut uusia selainlaajennuksia, joiden joukossa on mm. Chromen suosittuja lisäsovelluksia. Yhtiö kertoi Windows 10:n ykkösselaimen uudistuksista Build-kehittäjäkonferenssissa.
Selainlaajennusten joukossa on muun muassa seuraavat tunnetut sovellukset: Pinterest, Amazon, Reddit, Evernote, LastPass ja Adblock. Vieläkin Edgen laajennusvalikoima on kovin pieni ja kattaa vain muutamia tärkeimmistä laajennuksista. Chrome Web Storesta löytyy tuhansia laajennuksia liki tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Chromen ja Edgen lisäksi myös mm. Safari ja Firefox tukevat laajennuksia. Microsoftilla on takamatkaa vielä näidenkin selainten laajennustarjontaan.

Niin Googlella, Applella kuin Microsoftillakin on omat ongelmansa mainosestojen kanssa, joten aiemmat raportit Edgen integroidusta mainosestosta kuulostivat oudolta. Microsoft kuitenkin päätyi kilpailijoiden tavoin vain tarjoamaan kolmannen osapuolen lisäosaa.

Edgen suosion kasvu voi hyvinkin riippua laajennustuen kasvamisesta. Edge on korvannut Windowsissa oletusselaimena Internet Explorerin, joka on pitkään ollut työpöytäkäytössä maailman suosituin internetselain.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita (18.7.2018 06:48)
Spotify on tehnyt Android- ja iOS-sovelluksiinsa viimeisten viikkojen aikana pienen muutoksen, mutta se helpottaa monen kuuntelijan elämää ratkaisevasti. Ainakin arjessa on yksi ensimmäisen ....
Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää (18.7.2018 06:30)
Seuraavien sukupolvien VR-lasien käyttömukavuus voi olla täysin toista luokkaa kuin nykyään, sillä VirtualLink-konsortio on esitellyt uuden USB-C-liitäntään pohjautuvan standardin, joka mahdollistaa ....
OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea (17.7.2018 18:11)
Elisalla ja Telialla huippumyynteihin yltänyt OnePlus 6 saa suitsutusta valokuvaukseen erikoistuneelta DxO Labsilta. Puhelimen kamera saavutti DxOMark-testissä komeat 96 pistettä. OnePlussan ....
Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin (17.7.2018 17:30)
Samsung on esitellyt ensimmäisen kahdeksan gigabitin LPDDR5-muistipiirin. Yhtiön mukaan entistä nopeampi mobiililaitteisiin tarkoitettu muistipiiri soveltuu erityisen hyvin tekoälyteknologian ....
Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista (17.7.2018 06:56)
Netflix joutui aiheuttamaan pettymyksen sijoittajille julkaisemalla kasvuluvut, jotka jäivät kuitenkin odotuksista. Osavuosituloksen julkistuksen jälkeen Netflixin kurssi putosi jälkihuutokaupassa ....

Uutisarkisto