Windows 10:n Edge-selain sai uusia laajennuksia

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 31.3.2016 23:05

Windows 10:n Edge-selain sai uusia laajennuksia Microsoftin Edge-selain on saanut uusia selainlaajennuksia, joiden joukossa on mm. Chromen suosittuja lisäsovelluksia. Yhtiö kertoi Windows 10:n ykkösselaimen uudistuksista Build-kehittäjäkonferenssissa.
Selainlaajennusten joukossa on muun muassa seuraavat tunnetut sovellukset: Pinterest, Amazon, Reddit, Evernote, LastPass ja Adblock. Vieläkin Edgen laajennusvalikoima on kovin pieni ja kattaa vain muutamia tärkeimmistä laajennuksista. Chrome Web Storesta löytyy tuhansia laajennuksia liki tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Chromen ja Edgen lisäksi myös mm. Safari ja Firefox tukevat laajennuksia. Microsoftilla on takamatkaa vielä näidenkin selainten laajennustarjontaan.

Niin Googlella, Applella kuin Microsoftillakin on omat ongelmansa mainosestojen kanssa, joten aiemmat raportit Edgen integroidusta mainosestosta kuulostivat oudolta. Microsoft kuitenkin päätyi kilpailijoiden tavoin vain tarjoamaan kolmannen osapuolen lisäosaa.Edgen suosion kasvu voi hyvinkin riippua laajennustuen kasvamisesta. Edge on korvannut Windowsissa oletusselaimena Internet Explorerin, joka on pitkään ollut työpöytäkäytössä maailman suosituin internetselain.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto