AfterDawn: IT-alan uutiset

Dropbox uudisti Windows-sovellustaan

Kirjoittaja AfterDawn @ 22.10.2015 23:26 Kommentteja (1)

Dropbox uudisti Windows-sovellustaan Dropbox on päivittänyt Windows-laitteidenn sovellustaan joukolla olennaisia uudistuksia, kertoo AAWP. Erityisesti ominaisuuksia pääsee käyttämään tietokoneilla ja tableteilla, mutta myös puhelimet saavat osan uudistuksista.
Versio 3.8 tuo mukanaan päivittyneen ulkoasun sekä ominaisuuspäivityksiä muun muassa tiedostojen hallintaan, galleriaan ja tilinhallintaan. Luonnollisesti mukana on muutakin optimointia sekä bugikorjauksia. Sovelluksen uuden version voi ladata luonnollisesti sovelluskaupasta.

Sovelluskaupassa listatut uudistukset:

• New design
• Now you can copy any file or folder in your Dropbox
• We renamed Favorites 'Offline files,' but kept the same convenient functionality: access Offline files on the go, even without a connection
• Add an account photo to personalize your Dropbox
• Uploaded photos and videos are now grouped together in Récents

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Dropbox Nopeat
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

123.10.2015 09:19
spam
Vahvistamaton

Uutis käännös jäänyt epähuomiossa kesken ?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto