AfterDawn: IT-alan uutiset

Tältä näyttää Spotifyn uusi iOS-sovellus

Kirjoittaja AfterDawn @ 23.5.2015 15:24

Spotify järjesti keskiviikkona lehdistötilaisuuden, jossa se kertoi musiikkisovelluksensa tulevaisuudesta ja uusista ominaisuuksista. Merkittävin uutinen oli videosisällön tuominen sovellukseen, mutta myös uusista mobiiliversioista puhuttiin.

Nyt 9to5Mac on saanut käsiinsä kuvia pian jakeluun saapuvasta Spotifyn iOS-versiosta. Uusi sovellus tukee mm. sykkeeseen sovitettua musiikkia Running-ominaisuuden avulla sekä vihdoin myös podcastejä.

Katso koko valikoima kuvia Spotifyn uudesta iPhone-sovelluksesta 9to5Macin artikkelista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto