AfterDawn: IT-alan uutiset

Tältä näyttää vanha kunnon ylhäältä kuvattu GTA oikeilla näyttelijöillä

Kirjoittaja AfterDawn @ 5.5.2015 11:41 Kommentteja (1)

Uudemmat Grand Theft Autot ovat viime aikoina vieneet netissä suurimman huomion, mutta tällä ilmeisesti tsekkiläistaustaisella videolla nähdään hiukan retrompaa tyyliä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

15.5.2015 17:32

Aika kiva


-Reko

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto