Suosittu karaokeen erikoistunut torrent-sivusto ratsattiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.3.2015 19:17 Kommentteja (1)

Suosittu karaokeen erikoistunut torrent-sivusto ratsattiin Lontoon poliisi on sulkenut BitTorrent-palvelu Karaoke-Worldin. Nimensä mukaisesti se oli suosittu karaoke-tiedostojen levitykseen erikoistunut sivusto. Ennen palvelun sulkemista Lontoon poliisi pidätti 46-vuotiaan englantilaismiehen epäiltynä Karaoke-Worldin ylläpidosta.
Lontoon poliisin mukaan Karaoke-Worldco.uk-sivuston kautta jaettiin kymmeniä tuhansia karaoke-esityksiin suunniteltuja tiedostoja, valikoimiin kuului muun muassa listahittejä. Tiedostojen elinvoimaisuutta pidettiin yllä säännöllä, joka velvoitti jakamaan ladattua tiedostoa ainakin vuorokauden ajan. Sääntöä rikkoneet käyttäjätilit suljettiin pikaisesti.

Aktiivisimmille Karaoke-Worldin käyttäjille myytiin 5–90 puntaa maksavia VIP-jäsenyyksiä sivustolle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.3.2015 00:55

Rest in peace, yksi taistelu on jälleen hävitty.

On aika suunnata katseet P2P pohjaisiin web sivustoihin. On aika avata uusi sivu taistelussa suurkapitalismia vastaan.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14.3.2015 @ 00:56

"History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto