AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix vastaa Yhdysvalloissa jo 35 prosenttisesti kaikesta nettiliikenteestä

Kirjoittaja AfterDawn @ 22.11.2014 22:14

Netflix vastaa Yhdysvalloissa jo 35 prosenttisesti kaikesta nettiliikenteestä Kanadalainen laajakaistayhteyksien liikennöintiä seuraavia laitteita ja ohjelmistoja kehittävä Sandvine kertoo The Next Webin mukaan Netflixin vastaavan 35 prosenttisesti kaikesta Yhdysvaltojen nettiliikenteestä.
Netflix on peräti 20 prosenttiyksikköä edellä lähintä kilpailijaansa eli YouTubea. Viime vuonna julkaistussa tiedotteessa Sandvine kertoi Netflixin vastaavan 31,6 prosenttisesti Yhdysvaltojen verkkoliikenteestä. Tänä vuonna keskimääräinen kotitalous käyttää jo 20,4 gigatavua pelkästään Netflixiin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto