AfterDawn: IT-alan uutiset

Anonyymi kiinteistönvälittäjä jakaa rahaa San Franciscossa Twitterin välityksellä

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 27.5.2014 16:04 Kommentteja (1)

Anonyymi kiinteistönvälittäjä jakaa rahaa San Franciscossa Twitterin välityksellä Sanonnan mukaan rahalla ei voi ostaa onnea, mutta entäs sitä lahjoittamalla?
Twitterissä käyttäjätunnuksella @HiddenCash esiintyvä hyväntekijä on saanut San Franciscon liikkeelle rahakätköjen perässä. Asiasta raportoineen The Bold Italic -sivuston mukaan nimimerkin takana on nimettömänä pysyttelevä kiinteistönvälittäjä, joka on tienannut hyvin kiinteistökaupoilla.

Menestyksensä myötä hän kuitenkin havahtui varallisuuden epätasaiseen jakaantumiseen alueella ja päätti laittaa hyvän kiertämään yhteisössään. Useiden hyväntekeväisyyteen menneiden lahjoitusten lisäksi hän halusi kokeilla jotain hieman erilaista, joten hän ryhtyi piilottamaan 20-100 dollarin seteleitä ympäri San Franciscoa ja jakamaan niiden piilopaikoista vihjeitä Twitterissä.

Kyseessä on ilmeisesti täysin puhtaasti hieman omalaatuisempi hyväntekeväisyyshanke eikä mikään mainoskampanja. Kuten kuvitella saattaa, hanke on saavuttanut hurjan suosion sosiaalisessa mediassa. Lähteen mukaan projektille ei toistaiseksi näy loppua, vaan @HiddenCash on laajentamassa tempaustaan myös muihin kaupunkeihin kuten Los Angelesiin ja San Jose'hen. Twiittien mukaan luvassa on myös suurempi potti, mikäli seuraajien määrä kasvaa yli sadan tuhannen.


Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.5.2014 19:15

Lahjoittaa rahaa ja sitten myy tilin törkeästä summasta, kun seuraajia on tarpeeksi?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

JUURI NYT: Facebook ei toimi Suomessa JUURI NYT: Facebook ei toimi Suomessa (22.2.2018 13:48)
Yhteisöpalvelu Facebookin palvelut eivät tällä hetkellä toimi. Facebook.com ilmoittaa, että jokin meni pieleen, ja ongelmaa korjataan. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä mikä ongelman taustalla on. ....
Rovio todellisessa syöksykierteessä – Sijoittajat pettyivät uutisiin Rovio todellisessa syöksykierteessä – Sijoittajat pettyivät uutisiin (22.2.2018 11:33)
Vihaisten lintujen kiito muistuttaa Helsingin pörssissä tällä hetkellä ennemminkin syöksykierrettä, sillä tulosvaroituksen julkaisseen Rovio Entertainmentin osakekurssi on uutisen kirjoittamishetkellä ....
Snapin toimitusjohtaja – Snapchatin uudistuksiin on vain totuttava Snapin toimitusjohtaja – Snapchatin uudistuksiin on vain totuttava (22.2.2018 10:47)
Verkkopalveluihin ja sovelluksiin tehtävät ulkoasu- ja käyttökokemusmuutokset aiheuttavat aina närää ja tuskastusta vahojen käyttäjien keskuudessa, koska he joutuvat "opettelemaan" heille toimivaksi ....
Neflixin haastaja Viaplay kasvaa kovaa tahtia – Panostaa urheiluun ja omiin tuotantoihin Neflixin haastaja Viaplay kasvaa kovaa tahtia – Panostaa urheiluun ja omiin tuotantoihin (22.2.2018 10:09)
Netflixistä on vuoden 2012 lanseerauksen jälkeen muodostunut Suomen de facto -suoratoistopalvelu, mutta alalla kisailee katselevista silmäpareista moni muukin. Yksi kilpailijoista on Viaplay, ....
1 kommentti
Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita (21.2.2018 22:37)
Facebook on kertonut tänään uudistuksista, joita se on tehnyt maailman toiseksi suosituimpaan viestisovellukseen. Kyseessä on tietysti WhatsAppin jälkeen Facebookin toiseksi suosituin viestikanava Messenger. ....

Uutisarkisto