AfterDawn: IT-alan uutiset

Anonyymi kiinteistönvälittäjä jakaa rahaa San Franciscossa Twitterin välityksellä

Kirjoittaja Juha Tuppi @ 27.5.2014 16:04 Kommentteja (1)

Anonyymi kiinteistönvälittäjä jakaa rahaa San Franciscossa Twitterin välityksellä Sanonnan mukaan rahalla ei voi ostaa onnea, mutta entäs sitä lahjoittamalla?
Twitterissä käyttäjätunnuksella @HiddenCash esiintyvä hyväntekijä on saanut San Franciscon liikkeelle rahakätköjen perässä. Asiasta raportoineen The Bold Italic -sivuston mukaan nimimerkin takana on nimettömänä pysyttelevä kiinteistönvälittäjä, joka on tienannut hyvin kiinteistökaupoilla.

Menestyksensä myötä hän kuitenkin havahtui varallisuuden epätasaiseen jakaantumiseen alueella ja päätti laittaa hyvän kiertämään yhteisössään. Useiden hyväntekeväisyyteen menneiden lahjoitusten lisäksi hän halusi kokeilla jotain hieman erilaista, joten hän ryhtyi piilottamaan 20-100 dollarin seteleitä ympäri San Franciscoa ja jakamaan niiden piilopaikoista vihjeitä Twitterissä.

Kyseessä on ilmeisesti täysin puhtaasti hieman omalaatuisempi hyväntekeväisyyshanke eikä mikään mainoskampanja. Kuten kuvitella saattaa, hanke on saavuttanut hurjan suosion sosiaalisessa mediassa. Lähteen mukaan projektille ei toistaiseksi näy loppua, vaan @HiddenCash on laajentamassa tempaustaan myös muihin kaupunkeihin kuten Los Angelesiin ja San Jose'hen. Twiittien mukaan luvassa on myös suurempi potti, mikäli seuraajien määrä kasvaa yli sadan tuhannen.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.5.2014 19:15

Lahjoittaa rahaa ja sitten myy tilin törkeästä summasta, kun seuraajia on tarpeeksi?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto