AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi Humble Bundle -pelipaketti tarjoaa tällä kertaa indiepelejä

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 8.1.2014 11:19 Kommentteja (2)

Uusi Humble Bundle -pelipaketti tarjoaa tällä kertaa indiepelejä Humble Bundlen tuorein pelipaketti koostuu tällä kertaa indie-valmistajien peleistä. Tavalliseen tapaan voit itse päättää, mitä haluat peleistä maksaa, ja miten hinta jakaantuu pelien kehittäjien ja hyväntekeväisyyskohteiden kesken.
Humble Bundlen uusin pelipaketti Humble Indie Bundle X on nyt saatavilla. Kuten nimestä voi päätellä, paketti tarjoaa tällä kertaa kuusi indiepeliä, joista neljä on saatavilla riippumatta siitä, mitä haluat pelipaketista maksaa. Mikäli maksat peleistä enemmän kuin tähän mennessä ostettujen pakettien keskiarvon (uutisen kirjoitushetkellä 5,65 dollaria), saat lisäksi kaksi muuta pakettiin kuuluvaa peliä.

Paketti pitää sisällään seuraavat pelit: To the Moon, Joe Danger 2: The Movie, Papo & Yo, Runner2: Future Legend of Rhythm Alien sekä lisäpelit Reus ja Surgeon Simulator 2013. Pelien yhteenlaskettu myyntihinta ilman pakettitarjousta on sivuston mukaan yli 90 dollaria.

Humble Indie Bundle X on saatavissa uutisen kirjoitushetkellä vielä 13 päivän ajan. Pelit toimivat Windows-, Mac- ja Linux-alustoilla. Pelipaketti on ostettavissa täältä.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

18.1.2014 16:25

Onhan noita muitankin, halevmpia bundle sivuja. Miks vaan tätä mainostetaan..


Win 8.1 | Intel i7 4790k 4.00GHZ | GTX 980 | 16GB DDR3 | 256GB SSD + 3TB HDD

28.1.2014 19:51

Sitä samaa ihmettelin aiemmassa humble bundle mainoksessa. Ja edes kaikkia tämänkään sivun bundleja ei mainosteta, vain joitakin jotka sattuu olemaan kirjoittajan mieleen..?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto