AfterDawn: IT-alan uutiset

Mobiilipelien kehittäjä uskoo Google Glassin mullistavan pelaamisen

Kirjoittaja Juha Tuppi @ 29.11.2013 12:52 Kommentteja (2)

Mobiilipelien kehittäjä uskoo Google Glassin mullistavan pelaamisen Glu Mobile, mobiilipelejä kehittävä yhtiö, on julkaissut pelin Google Glass -älylaseille. Yhtiön toimitusjohtaja Niccolo de Masi uskoo laitteen osoittautuvan yhtä merkittäväksi pelaamiselle kuin Applen iPhonen julkaisu oli puhelimille.
Mobiilipelejä kehittävän yhtiön Glu Mobilen toimitusjohtaja Niccolo de Masi kertoi VentureBeatin haastattelussa uskovansa Google Glassin potentiaaliin pelaamisen saralla. Mobiilipelien suosion kasvaessa uusien alustojen hyödyntäminen on luonnollisesti tärkeää liiketoiminnan kannalta, ja Google Glassin tarjoamat mahdollisuudet avaavat uusia ulottuvuuksia pelien kehityksen suhteen. De Masi vertasi laitteen merkitystä Applen iPhonen julkaisuun perustuen puettavan teknologian kasvavaan trendiin, ja spekuloi Google Glassin kykenevän teknologian kehittymisen myötä syrjäyttämään jopa älypuhelimet.
Glu Mobilen uudessa Google Glassille kehitetyssä sanapelissä nimeltä Spellista pelaaminen tapahtuu puhekomennoilla ja pään liikkeillä. Yhtiö suunnitteli peliä ja sen ominaisuuksia yhteistyössä Googlen kanssa, ja koska alustana toimivat älylasit, Spellista on tarkoitettu nopeaksi viihteeksi, jossa yksi pelisessio kestää minuutin tai kaksi. Peli tukee myös käyttäjien kehittämiä tasoja, joita voidaan jakaa peliyhteisön sisällä tai Google Glass -laitteiden välillä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

129.11.2013 13:51

Eli ennen tuli hiirikäsi kipeäksi, jatkossa niskat. ;-)

230.11.2013 13:02

Ja ei aikaakaan kun joku pelaa iloisesti duck hunttia oikealla haulikolla kaupungin keskustassa.


Tietokone; Emo=Asus PRIME B450-PLUS, Prosessori=AMD Ryzen 7 2700X, Nayttis=Asus GTX 970 turbo, Muisti=16gb 3200Mhz DDR4, Kovalevytila=250gb SSD/15TB normaali.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto