AfterDawn: IT-alan uutiset

Mobiilipelien kehittäjä uskoo Google Glassin mullistavan pelaamisen

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 29.11.2013 12:52 Kommentteja (2)

Mobiilipelien kehittäjä uskoo Google Glassin mullistavan pelaamisen Glu Mobile, mobiilipelejä kehittävä yhtiö, on julkaissut pelin Google Glass -älylaseille. Yhtiön toimitusjohtaja Niccolo de Masi uskoo laitteen osoittautuvan yhtä merkittäväksi pelaamiselle kuin Applen iPhonen julkaisu oli puhelimille.
Mobiilipelejä kehittävän yhtiön Glu Mobilen toimitusjohtaja Niccolo de Masi kertoi VentureBeatin haastattelussa uskovansa Google Glassin potentiaaliin pelaamisen saralla. Mobiilipelien suosion kasvaessa uusien alustojen hyödyntäminen on luonnollisesti tärkeää liiketoiminnan kannalta, ja Google Glassin tarjoamat mahdollisuudet avaavat uusia ulottuvuuksia pelien kehityksen suhteen. De Masi vertasi laitteen merkitystä Applen iPhonen julkaisuun perustuen puettavan teknologian kasvavaan trendiin, ja spekuloi Google Glassin kykenevän teknologian kehittymisen myötä syrjäyttämään jopa älypuhelimet.

Glu Mobilen uudessa Google Glassille kehitetyssä sanapelissä nimeltä Spellista pelaaminen tapahtuu puhekomennoilla ja pään liikkeillä. Yhtiö suunnitteli peliä ja sen ominaisuuksia yhteistyössä Googlen kanssa, ja koska alustana toimivat älylasit, Spellista on tarkoitettu nopeaksi viihteeksi, jossa yksi pelisessio kestää minuutin tai kaksi. Peli tukee myös käyttäjien kehittämiä tasoja, joita voidaan jakaa peliyhteisön sisällä tai Google Glass -laitteiden välillä.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

129.11.2013 13:51

Eli ennen tuli hiirikäsi kipeäksi, jatkossa niskat. ;-)

230.11.2013 13:02

Ja ei aikaakaan kun joku pelaa iloisesti duck hunttia oikealla haulikolla kaupungin keskustassa.


Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Telian jääkiekon Liiga-lähetykset näkyvät vuosikymmenen vanhalla teknologialla Telian jääkiekon Liiga-lähetykset näkyvät vuosikymmenen vanhalla teknologialla (22.3.2018 21:20)
Monikansallinen teleoperaattori Telia osti jääkiekon Liigan (ent. SM-liiga) jakeluoikeudet hiljattain, ja on kertonut viimeisen viikon aikana maltillisesti tulevista kanavista tapahtumien seuraamiseen. ....
Suomessa myytävä Galaxy S9 on selkeästi jenkkimallia hitaampi Suomessa myytävä Galaxy S9 on selkeästi jenkkimallia hitaampi (22.3.2018 20:56)
Galaxy S9:stä, kuten niin monesta sitä edeltäneestä Galaxy S -mallista, löytyy kaksi eri versiota. Tässä tapauksessa emme puhu normaali- ja plus-kokoisista laiteversioista vaan järjestelmäpiirieroista. ....
Samsungin uusi piiri tuo tekoälyn ja paremmat kameraominaisuudet halvempiin älypuhelimiin Samsungin uusi piiri tuo tekoälyn ja paremmat kameraominaisuudet halvempiin älypuhelimiin (22.3.2018 20:30)
Samsung on esitellyt uuden Exynos 9610 -järjestelmäpiirinsä, joka on tarkoitettu ylemmän keskisarjan mobiililaitteisiin. Kyseinen piiri on Galaxy S9:stä löytyvän Exynos 9810 -piirin pikkuveli ....
Seuraavan Galaxy Noten sormenjälkilukija saattaa olla näytössä Seuraavan Galaxy Noten sormenjälkilukija saattaa olla näytössä (22.3.2018 19:07)
Sormenjälkilukija on ollut muutaman vuoden ajan ominaisuus, joka löytyy liki kaikista vähänkään paremmin varustelluista älypuhelimista. Viime vuoden puolivälin tienoilla tosin sen sijainnista ....
Peligrafiikat nousevat uudelle tasolle – GDC:ssä demottiin säteenjäljitystä Peligrafiikat nousevat uudelle tasolle – GDC:ssä demottiin säteenjäljitystä (22.3.2018 14:04)
Tämän vuoden GDC-pelimessujen yksi suurimmista puheenaiheista vaikuttaisi olevan sädejäljityksen (ray tracing) mahdollistavien työkalujen tuominen pelikehittäjien ja luovan alan tekijöiden saataville. ....

Uutisarkisto