AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple päivitti iWorkin: ilmaiseksi kaikille uusien Macien ostajille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 23.10.2013 10:10

Apple päivitti iWorkin: ilmaiseksi kaikille uusien Macien ostajille Apple esitteli uusien tietokoneiden ja tablettien yhteydessä myös uudistetut iWork-toimisto-ohjelmat, jotka se tästä eteenpäin antaa uusien Mac-tietokoneiden ostajille ilmaiseksi. Yhtiö kertoi syyskuussa uusien iOS-laitteiden ostajien saavan ohjelmat myös ilmaiseksi.
Yhtiö sanoo tuoreimman iWork-päivityksen olevan ohjelmiston historian suurin. 64-bittinen iWork tuo mukanaan esimerkiksi täyden tiedostotuen kaikille laitteille sekä uudistetun käyttöliittymän. Mac-tietokoneilla iWork-ohjelmien reunaan on sijoitettu kontekstitietoinen muokkausnäkymä, josta löytyy kaikki muokkaukseen tarvittavat työkalut.

Uuden Numbers-taulukkolaskentaohjelman avulla voidaan luoda interaktiivisia kaavioita, jotka esittävät muutoksia aiempaa konkreettisemmin.

Ohjelmista löytyy myös jakomahdollisuus, jonka ansiosta tiedostoja voi jakaa ystävien tai työkavereiden kesken sähköpostitse. Vastaanottajan saama linkki ohjautuu iWork for iCloudiin, josta hän voi muokata dokumenttia. Hän ei tarvitse Apple ID -tunnuksia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto