AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTube laajentaa livestreamausta sadan tilaajan kanaville

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 5.8.2013 11:31 Kommentteja (4)

YouTube laajentaa livestreamausta sadan tilaajan kanaville

Google on kertonut useista YouTube-palvelun tulevista uudistuksista, joista yksi merkittävin on suoratoiston tuominen aiempaa suuremmalle käyttäjäkunnalle. Lisäksi kanaville tulee uusia mahdollisuuksia muuttaa sisältöä rahaksi.
Aiemmin keväällä YouTube toi livestreamauksen niille kanaville, joiden tilaajamäärä ylsi tuhanteen. Uusi sadan tilaajan raja laajentaa toimintoa merkittävästi isommalle käyttäjäkunnalle.

Muita uudistuksia ovat esimerkiksi vapaavalintainen thumbnail-kuva videoon, kun aiemmin käytettävissä olivat vain videolle sisältyneet kuvat. Myös rahan saaminen videoista helpottuu, kun käyttäjille voidaan näyttää videoissa suoria linkkejä muilla sivustoilla oleviin nettikauppoihin.

Julkaisijoiden lisäksi myös käyttäjiä hyödyttävä uudistus on mahdollisuus muodostaa kanavan videoista yhtenäisiä sarjoja. Videon lopussa YouTube tarjoaa suoran linkin sarjan seuraavaan jaksoon sekä koko sarjan soittolistaan.
TechCrunchin mukaan uudisukset ovat tulossa voimaan lähiaikoina kaikille käyttäjille.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: YouTube netti-tv
Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

15.8.2013 12:37

Käyttäjäkunta suurenee ja toimintoja tulee enemmän, mutta Wp:lle ei ole vieläkään aitoa youtube-sovellusta. En jaksanu odottaa, joten latasinkin jopa paremman sovelluksen. Enää ei tarvitse odottaa, kun ei sitä kumminkaan tule

25.8.2013 12:57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:
Muita uudistuksia ovat esimerkiksi vapaavalintainen thumbnail-kuva videoon, kun aiemmin käytettävissä olivat vain videolle sisältyneet kuvat
Tuo on mielestäni vähän kaksipiippuinen juttu. Tuota rajoitusta on iät ja ajat kierretty sopivaan väliin millisekunniksi ujutetulla kuvalla. Uudistus poistaa tarpeen tähän. Toisaalta, tämä on vain järkevää, koska iso osa käyttää tuota vippaskonstia laittaakseen mieleisen kuvan thumbnailiksi. Toisaalta taas, tämä tekee entistä helpommaksi videoon täysin liittymättömän houkutuskuvan käytön.

Videon thumbnailin alapuolella näkyviä +/- (peukku ylös/peukku alas) tilastoja odotellessa. Loppuisi tuo thumbnaileilla huijaaminen, kun valheellisen thumbnailin ja/tai otsikon omaavat videot saisivat läjäpäin miinusta.

35.8.2013 15:29
mehulasi
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:
Muita uudistuksia ovat esimerkiksi vapaavalintainen thumbnail-kuva videoon, kun aiemmin käytettävissä olivat vain videolle sisältyneet kuvat
Tuo on mielestäni vähän kaksipiippuinen juttu. Tuota rajoitusta on iät ja ajat kierretty sopivaan väliin millisekunniksi ujutetulla kuvalla. Uudistus poistaa tarpeen tähän. Toisaalta, tämä on vain järkevää, koska iso osa käyttää tuota vippaskonstia laittaakseen mieleisen kuvan thumbnailiksi. Toisaalta taas, tämä tekee entistä helpommaksi videoon täysin liittymättömän houkutuskuvan käytön.

Videon thumbnailin alapuolella näkyviä +/- (peukku ylös/peukku alas) tilastoja odotellessa. Loppuisi tuo thumbnaileilla huijaaminen, kun valheellisen thumbnailin ja/tai otsikon omaavat videot saisivat läjäpäin miinusta.
Youtube ratings preview ajaa juuri tuon asian.
Säästää paljon aikaa youtubea selaillessa

45.8.2013 15:52

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Videon thumbnailin alapuolella näkyviä +/- (peukku ylös/peukku alas) tilastoja odotellessa. Loppuisi tuo thumbnaileilla huijaaminen, kun valheellisen thumbnailin ja/tai otsikon omaavat videot saisivat läjäpäin miinusta.
Youtube ratings preview ajaa juuri tuon asian.
Säästää paljon aikaa youtubea selaillessa

Kiitokset tästä vinkistä. Silti toivoisin tuon olevan vakioasetus. Onkohan Youtubella jokin syy tuohon harhaanjohtamisen avustamiseen?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto